Hoe tag ik iemand op facebook foto

/ 01.10.2019 / Haidar

Je kunt dit ook doen met anderen dan vrienden, inclusief vrienden van vrienden, bedrijven en meer. Facebook-tags Wanneer je iemand tagt op Facebook, is het anders dan ze te vermelden.

Hoe iemand in meerdere foto's op Facebook te taggen Als iemand in meerdere afbeeldingen wordt weergegeven en u deze in elke afbeelding wilt taggen, kunt u dat doen.

Selecteer een keer een keer posten. Klik op het gezicht van de persoon die je wilt taggen. Web Apps. Of wil je gewoon weten waar het allemaal om draait? Meerdere mensen taggen in een foto Je kunt maximaal 50 mensen labelen in een enkele afbeelding op Facebook.

Selecteer de persoon binnen de foto en typ hun naam. Wees je ervan bewust dat getagde inhoud in de nieuwsoverzichten van je vrienden te zien zijn. Je kunt zoveel tags plaatsen als je wilt. Het proces is vrijwel hetzelfde als het taggen van individuen.

Can you please put wikiHow on the whitelist for your ad blocker.

Als je deze optie niet ziet, beweeg dan de cursor over de foto.

Hoe tag ik mensen in mijn foto of video?

Heb jij jouw voor- en achternaam al op het internet beschermd? Sociale Media. Tevens kan je dit bericht rapporteren. Pas de privacy-instellingen van tags aan om te veranderen wie het wel en niet kan zien. Gerelateerde artikelen.

Mijn iphone doet erg raar en soms scroll ik over fotos op fb en dan tagged mn iphone soms per ongeluk vrienden 1 x gebeurd nu zie ik geen foto of tag staan, maar misschien wacht deze op goedkeuring.

Dat betekent dat je iemands aandacht kunt krijgen door hem of haar te taggen. Maak een keuze en klik op doorgaan. Tags controleren die mensen toevoegen aan jouw berichten Dit onderdeel is bedoeld om in te stellen of je een bericht of foto eerst wilt controleren wanneer iemand zichzelf of iemand tagt in n hyundai santa fe problems starting jouw berichten.

Maar pagina's en groepen waaraan je verbonden bent zullen bovenaan de lijst met suggesties verschijnen, hoe tag ik iemand op facebook foto.

Facebook-tags

Bijvoorbeeld je kiest vrienden exclusief familie, kennissen etc. Facebook kan in dit geval niet detecteren dat je een tag wilt aanmaken, dus plaats je tag door het -teken te typen, vervolgens typ je de naam van de groep, bijvoorbeeld: Star Wars. Categorieën: Facebook.

Dit betekent dat je ze met succes hebt getagd. Tag meer mensen indien gewenst. Klik in het tekstveld hieronder en voer de naam van de persoon in om deze te labelen. Beide platforms werken ongeveer hetzelfde - verschillen zijn erg klein: Foto's taggen: Ga naar de foto die je wilt taggen.

Klik op de foto.

1. Tagging in statusupdates

Hier kan je instellen wie berichten op jouw tijdlijn mogen plaatsen. Tevens kan je dit bericht rapporteren. Hier kan je aangeven wanneer je een melding wilt ontvangen als je in een bericht of foto wordt getagd. Houd er rekening mee dat als je iemand tagt, je bericht zichtbaar wordt voor hun vrienden.

Je kunt je eigen foto's taggen, maar ook foto's van vrienden: Eén van je eigen foto's: Als je kiest voor een eigen foto klik je op "Foto's" in de menubalk onder je naam op je profielpagina.

Zo kun je alleen je vrienden taggen. Bevestig vervolgens dat je de tags wilt verwijderen. Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Geef een reden op en klik op "Doorgaan". Hier kan je instellen wie berichten op jouw tijdlijn mogen plaatsen. Bijvoorbeeld je kiest vrienden exclusief familie, pagina of groep.

Door tags koppel je bepaalde inhoud op Facebook met een persoon, kennissen etc. Op Facebook zijn "tags" een handige manier pijn links onder rib en rug mensen en groepen te hoe tag ik iemand op facebook foto aan berichten.

Maak een keuze en klik op doorgaan.

Hoe iemand op Facebook te taggen

Of wil je gewoon weten waar het allemaal om draait? Er wordt nu verzoek verstuurd naar diegene die de foto heeft gepubliceerd. Susan Jansen Strand van Zandvoort " Je kunt er ook voor kiezen om alleen tags te plaatsen, zonder verdere tekst.

U kunt ze taggen op uw eigen pagina of in de afbeelding van een vriend als ze tags toestaan. Iedereen op Facebook kan elkaar taggen, ook personen waar je niet mee bent bevriend.

Zo bepaal je zelf wie welke informatie over jou en je kinderen kan zien.

Andere: