Landelijk wonen by lie webshop

/ 30.09.2019 / Conner

Op woensdagmiddag komen er geregeld klanten op afspraak bij ons thuis naar de spulletjes kijken en zaken aankopen. Vrijdag Op vrijdag hoef ik ook niet te werken -bij mijn werkgever tenminste- en meestal is die dag bijna volledig besteed aan thuiswerken voor de webwinkel of o.

Dé online woonwinkel met landelijke woonaccessoires en landelijke decoratie met soms een vleugje vintage of zelfs een moderne toets in onze webshop.

Deze zondagmorgen zal ik eerst het hele huis en de keuken moeten  opruimen van ons etentje de dag ervoor, dus hier ben ik wel even mee bezig. Op zoek naar meubels voor een landelijk interieur? Gratis kleur en interieuradvies.

Toon Zoekertjes Bekijk alles in Lampen. Woensdag Woensdag is mijn vrije dag en dan loop ik eerst iets langer gezellig in mijn pyjama rond in huis en geniet van mijn koffietje s   als mijn man en de kinderen het huis uit zijn en blader ik vaak nog even in mooie woonmagazines.

Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Bezoek onze prachtige showroom in het centrum van Maaseik.

Toon Zoekertjes Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt. Woonstijl Landelijk Goossens. Of stel uw vraag via social media? Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd!

En ik vind het leuk om vast te stellen dat meer en meer Vlamingen blijkbaar ook op zoek zijn naar deze stijl. Bekijk alles in Woonaccessoires.

Door de uitdaging aan te gaan om in diverse stijlen samen te voegen creëren wij prachtige eigentijdse interieurs. Alles in Slapen. Landelijke en tijdloos elegante decoratie. Eten doen we natuurlijk wel binnen, aan een gezellig gedekte tafel. Bekijk alles in Woonaccessoires.

Opbergmanden en dozen. Dan ben ik vaak toch een halve dag of hele dag weg.

Bekijk alles in Beddengoed. Groetjes, Nathalie van Landelijk Wonen by Lie. Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Dit is het zicht op onze tuin trouwens op een warme zomerdag.

Bak/ schaal XL

Ik was heel enthousiast toen ik de vraag kreeg van Benita om deel te nemen aan de Photodiaries, want ik volg de pagina van De Wemelaer al een poosje en ik had al vele mooie, warme en stoere landelijke interieurs voorbij zien komen. Woensdag Woensdag is mijn vrije dag en dan loop ik eerst iets langer gezellig in mijn pyjama rond in huis en geniet van mijn koffietje s   als mijn man en de kinderen het huis uit zijn en blader ik vaak nog even in mooie woonmagazines.

Door de uitdaging aan te gaan om in diverse stijlen samen te voegen creëren wij prachtige eigentijdse interieurs. Photodiary: de week van Joyce van den Ham.

Dan ben ik vaak toch een halve dag of hele dag weg. Gratis kleur en interieuradvies. Bekijk alles in Salons. Maak hier direct. En ik vind het leuk om vast te stellen dat meer en meer Vlamingen blijkbaar ook op zoek zijn naar deze stijl.

Schaal rond

Ja, er kruipt toch wel flink wat werk in als je elke dag iets mooi wil posten… :. Hoe ziet hun dag er ongeveer uit? Ik zal me even voorstellen: Ik ben Nathalie, 46 jaar, gehuwd met Pierre en mamma van 2 toffe tieners: een zoon van 13 en een dochter van 15 jaar.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Gratis kleur en interieuradvies.

  • Alles in Wonen.
  • Bekijk alles in Boxsprings.
  • Dinsdag Omdat ik op maandag, dinsdag en donderdag ga werken bij mijn werkgever volgen we op die dagen dezelfde rituelen thuis en is er niets verrassend.
  • Bekijk alles in Salons.

In een stijlvol landelijk interieur horen natuurlijk passende woonaccessoires. Toon Zoekertjes. Het wordt dus een gezellige bende van 12 personen die komen. Alle sterke merken. Gratis mijn hotmail inloggen belgie en interieuradvies.

Van een winkel vol brocante en antiek, zijn wij overgestapt naar een winkel die typeert in een eigen stijl. Door de uitdaging aan te gaan om in diverse stijlen samen te voegen creren wij prachtige eigentijdse interieurs, landelijk wonen by lie webshop.

Ik laat hen rustig rondkijken of help hen mee kiezen als zij dit wensen.

Skip to content Instagram Pinterest Facebook. Kinder en tienerkamers. Uiteraard branden er dan overal kaarsjes, met het zachte licht van de staande lampen her en der en van mijn grote, oude kruiklamp waar ik nog steeds helemaal verliefd op ben!

Zondag Op zondagmorgen gaat mijn man gewoonlijk met mijn zoon naar zijn voetbalmatch kijken en blijf ik meestal rustig thuis met dochterlief.

Onze inrichting is altijd landelijk geweest maar het laatste jaar ben ik landelijk wonen by lie webshop helemaal gebeten door de stoere Hoffz stijl en dit was ook mijn persoonlijke motivatie om in maart met een eigen webwinkel in bijberoep te beginnen.

Alle sterke merken. En ik vind het leuk om vast te stellen dat meer en meer Vlamingen blijkbaar ook op zoek zijn naar deze stijl.

Andere: