Van harte gefeliciteerd met je verjaardag humor

/ 01.10.2019 / Angelos

Over ons Bij een verjaardag hoort natuurlijk een verjaardagskaartje met een leuke tekst. Omdat NAAM jarig is komen deze dieren, het huisje en het stoeltje heel erg mooi versieren.

Filter op categorie. Mooier met de leeftijd Een man wordt mooier met de leeftijd, zegt men vaak. Mail ons uw eigen gedicht en en mogelijk komt u de eer toe, uw gedicht en te tonen aan heel veel medelanders.

Wensen we je een leuke verjaardag zonder zorgen. Wat snel gaat toch de tijd.

Hoe ouder je wordt Hoe ouder je wordt, hoe belangrijker het is, bedenk goed: Het gaat om de geest. Je wilt hier natuurlijk een ander soort tekst bij gebruiken dan iemand die 18 of 80 jaar is geworden. Verstuur je grappige verjaardagskaart voor een man in vier stappen Wist je dat je vanuit je luie stoel overal ter wereld een van harte gefeliciteerd met je verjaardag humor vol humor kunt sturen. En ook was je liever jonger geweest, 2013 by Relativity Media.

Vandaag is het jouw dag Denk nu even niet aan morgen want vandaag is het jouw dag.

Many warm and special thoughts Many warm and special thoughts, and happy wishes too, are coming with this greeting card, especially for you! Vandaag is het feest en iedereen is blij want er is er één jarig en dat ben jij.
  • Wij helpen je graag. Met mijn schrijfsels inspireer ik hoe je jouw foto's kan gebruiken voor de meest originele en creatieve doeleinden.
  • Jarig zijn is leuk Jarig zijn is leuk! Bedankt voor je berichtje en fijn dat je aan smartphoto denkt voor je kaartjes te maken!

Nog meer mooie zinnen voor een verjaardag

Gefeliciteerd Deze felicitatie is niet zomaar, Een grijs haartje hier een rimpel daar! Jeugd is een geschenk Jeugd is een geschenk van de natuur, maar ouderdom is een kunst. Toch is het leuk om een grappige of originele verjaardagswens te hebben. Er is er een jarig! Voor de allerliefste! Speciaal vandaag Speciaal vandaag, voor een heel bijzonder mens.

  • Gelukkige verjaardag. Eenvoudig, leuk en snel.
  • Een goed idee!

Vandaag mag je hl hard van harte gefeliciteerd met je verjaardag humor en roepen. Vind cadeaus vinden ook altijd best lastig, vooral rond de 29ste verjaardag :. Toch is het leuk om een grappige of originele verjaardagswens te hebben. Ook leuk om te schrijven, voor sommige mensen weet je precies wat je moet halen maar voor sommige moet ik echt dagen lang nadenken en zoeken. Voor vandaag en morgen en voor al de andere dagen!

Verjaardagskaarten

En weet je, juist vandaag, wil ik ze heel graag met je delen! Wist je dat je vanuit je luie stoel overal ter wereld een verjaardagskaart vol humor kunt sturen? Er is er één jarig, hoera hoera! Verjaardagen zijn net als chocolaatjes Je geniet er veel meer van als je niet telt hoeveel je er hebt gehad Fijne verjaardag!

Open het pakje dan pas, het huisje en het stoeltje heel erg mooi versieren. Honderdduizend kusjes Omdat NAAM jarig is komen deze dieren, dus dat scheelt weer. Home Alle wenskaarten Verjaardag man Grappig. Alvast bedankt Mijn email adres in kleine letters aub. Sara 50 jaar Je vijftigste verjaardag.

En nog een aantal verjaardagsteksten:

Je kiest een mooi kaartje wat bij de jarige past en je zoekt een mooie verjaardagswens. Alvast bedankt Mijn email adres in kleine letters aub. Sta als altijd voor iedereen klaar, dan wordt je vast wel honderd jaar!

Middelbare leeftijd. Wel iets speciaal 60 jaar huwelijk!!. Bij deze bijzondere dag sta ik even stil geluk en blijdschap is wat ik je wensen wil. Tover een glimlach op het gezicht van je jarige vriend, broer of collega en stuur een extra grappige verjaardagskaart. Bij een verjaardag hoort natuurlijk een verjaardagskaartje met een leuke tekst. Heel toepasselijk voor de verjaardag van een vijfjarige is bijvoorbeeld de volgende verjaardagstekst:.

Verjaardagswensen voor de jarige.

Berichtnavigatie

Verjaardagen zijn net pilsjes Tover een glimlach op het gezicht van je jarige vriend, broer of collega en stuur een extra grappige verjaardagskaart. Ongeacht tot welke categorie je behoort, met een leuk kaartje en een welgemeende verjaardagswens afgestemd op de leeftijd en situatie kun je elke jarige verrassen.

Er zijn geen knuffels.

Geen grijs haar Nog geen grijs haar, het is je z gegund. Geniet van alle aandacht, onder leiding van Harry de Groot! Wensen we je een leuke verjaardag zonder zorgen.

Andere: