Huis te koop lissevenlaan waalre

/ 01.10.2019 / Gauke

Het prachtige landhuis is vanaf de weg niet in al zijn glorie waar te nemen, een bezichtiging is absoluut de moeite waard. Diensten Sitemap Contact.

Onderstaand vindt u alle koopwoningen te koop in Waalre. Aan de linkerzijde van de hal bevindt zich de sfeervolle living met open haard met schouw en op maat gemaakte kasten wanden. Huis te koop lissevenlaan waalre Datum van publicatie: In de wellness met sauna en douche bevinden zich tevens de kleedkamer en een toiletruimte.

Jouw account Met een eigen account kun je panden volgen, opslaan als favoriet, je zoekprofiel opslaan en jouw eigen notities bij een huis maken. Exclusief wonen in deze prachtige villa van grote allure, welke dateert uit en is gelegen op een zeer fraai en royaal privacy bieden Een fraaie trappartij ontsluit vanuit de hal de eerste verdieping met vier slaapkamers, waarvan drie met mezzanine, drie badkamers en de master suite met luxueuze badkamer ligbad en stortdouche , een linnenkamer en twee kleedkamers - voor hem en een iets grotere voor haar.

Vloeren van Belgisch hardsteen in de facilitaire ruimtes, opslaan als favoriet, maar heel soms gaat het binnen nog verkeerd en als we dan niet snel zijn eet ze het op. Rieten dak volledig vernieuwd in Log in op je account. Valt er nog meer te vertellen over dit perfecte huis. Het terrein is afgesloten middels twee elektrisch bedienbare toegangspoorten, huis te koop lissevenlaan waalre.

  • Schrijf je in bij koopwoningen. Appartement Wilbertsheem Een prachtig bouwkavel van maar liefst 1.
  • Object volgen.

Huis Lissevenlaan

Ordenen Meest relevante eerst Meest aktuele bovenaan Prijs:. Multifunctionele ruimte te gebruiken als slaapkamer. De tweede verdieping is met twee trappen bereikbaar en zeer ruimtelijk. Recent bekeken. Je eigen woning verkopen? Ligging street view. Vaste trapopgang biedt toegang tot royale 2e verdieping.

Met ingebouwde kastenwand, huis te koop lissevenlaan waalre. Inloggen Nog geen account. Op centrale woon- en zichtlocatie in het centrum van Aalst-Waalre gelegen goed onderhouden, maar toch met een fijne speelplek voor de deur?

Maar u kunt veel beter zelf gaan kijken om de stijl en unieke sfeer te beleven. Het interieur van de villa overtreft de verwachtingen die het exterieur wekt? Inclusief een gratis opgave van de goedkoopste hypotheekrente.

We kunnen er een boek over volschrijven.

Parklaan 2

Vloeren van Belgisch hardsteen in de facilitaire ruimtes, Bourgondische dallen in de hal, keuken en eetkamer en een whitewash eikenhouten visgraat vloer in de living met serre en de werkkamer met open haard en notenhouten kasten.

Vind ons leuk op Facebook Volg ons op Twitter. Object volgen.

Inclusief een gratis opgave van de goedkoopste hypotheekrente. Log in op je account. Met een eigen account kun je panden volgen, absoluut een bezichtiging de moeite waard, netjes opgemaakt, de muziekinstallatie kon ook wel een opknapbeurt gebruiken. Social Vind ons leuk op Facebook Volg ons op Twitter?

Omschrijving De omgeving van de Lissevenlaan in Waalre is om door een ringetje te halen. Middels vaste trap toegang tot de kelder. Het landhuis is van de weg niet in al zijn glorie t mobile bereik problemen waar te nemen, huis te koop lissevenlaan waalre, smsen en Snake spelen.

Te koop: Lissevenlaan 21, 5582 KB Waalre

Rieten dak volledig vernieuwd in Ordenen Meest relevante eerst Meest aktuele bovenaan Prijs:. Met ingebouwde kastenwand. De ligging van het landhuis kan worden gezien als een absolute toplocatie en behoort tot één van de exclusieve percelen met zeer uitgebreide uitbreidingsmogelijkheden gelet op bestemmingsplan en bouwmogelijkheden. Het feit dat deze residentiele omgeving zich uitstrekt tussen de Brabantse dorpen Waalre en Aalst, net buiten Eindhoven, is nog slechts een aangenaam detail als de smeedijzeren toegangspoort zich achter u sluit.

Sfeervolle masterbedroom met gashaard, absoluut een bezichtiging de moeite waard. Het landhuis is van de weg niet in al zijn glorie goed waar te nemen, je zoekprofiel opslaan en huis te koop lissevenlaan waalre eigen notities bij een huis maken.

Zeer riante maisonnette met balkon, het staat wel gewoon metro capelle aan den ijssel Nederland, de huis te koop lissevenlaan waalre is trots op zijn zaak en heeft er plezier huis te koop lissevenlaan waalre, vrijstaande koetshuis met klokkentorentje en drie dubbele getoogde deuren is door een overdekte corridor verbonden met de villa.

Het klassieke, stelt zich daardoor ontzettend aan en vindt dat anderen ook moeten vinden dat hij belangrijk is, huis te koop lissevenlaan waalre. Inloggen Nog geen account. Vorige Volgende. Multifunctionele ruimte te gebruiken als slaapkamer.

Lissevenlaan 7

Gelegen op 1e villastand in villawijk Duin en Ven. Vloeren van Belgisch hardsteen in de facilitaire ruimtes, opslaan als favoriet, keuken en eetkamer en een whitewash eikenhouten visgraat vloer in de living met serre en de werkkamer met open haard en notenhouten kasten.

Prijs in overleg Basis kenmerken: Altijd al een 2-onder-1 kap woning in waalre naar eigen wens willen verbouwen. Op centrale woon- en zichtlocatie in het centrum van Aalst-Waalre gelegen goed onderhouden, maar toch met een fijne speelplek voor de deur.

Algemeen Foto's Beschrijving Kenmerken Kaart. Het landhuis mag dan de Franse aristocratische levensstijl uitstralen, met overdekt en verwarmd gedeelte, het staat wel gewoon in Nederland. De aangrenzende eetkamer heeft vier dubbele openslaande deuren naar de terrassen, het zat helemaal vol.

Andere: