Lekker op de trekker

/ 28.09.2019 / Silvester

Ook ben ik benieuwd wie er nog meer gaan zondag. Vorig jaar zouden we voor het eerst gaan, maar ging het door familie omstandigheden niet door. Nancy Soetaert 9 april om

Gefeliciteerd met je man!! Mooie kaart maakte je voor je man. Jantine 9 april om Het plaatje komt van een boekje van de C van jaren geleden. Het is wat rustig op mijn blog.

Lieve groetjes Miranda. Marco Hof en Richard van der Zee waren met lekker op de trekker verantwoordelijk voor tekst en muziek. Abonneren op: Reacties posten Atom. Bloggen blijft een hobby he. Wat leuk dat je reageerde op mijn bericht.

Ter ere van de successen vernoemde de toenmalige gemeente Steenwijk de rotonde tussen Tuk en Steenwijk naar het Mannenkoor Karrespoor.

Hulpmiddelen Links naar deze pagina Verwante wijzigingen Bestand uploaden Speciale pagina's Permanente koppeling Paginagegevens Wikidata-item Deze pagina citeren.
  • Jantine 9 april om
  • Het is wat rustig op mijn blog.

POPULAIRE VIDEO'S

Marfien 9 april om Het koor werd begeleid door Foppe Hof slide-, slag- en solo gitaar , Harrie Hof drums en tamboerijn , Marco Hof banjo , Spaanse, slag- en sologitaar , Barbera Kroon toetsen en accordeon , Riet van der Linden tamboerijn en Richard van der Zee bas , mondharmonica.

Het koor is in ontstaan in café De Karre. Misschien laat ik er wel een keer wat van zien. Bea 9 april om Dat zijn van die dingen, daar kijken de klein kinderen En je eigen kinderen natuurlijk ook later met heel veel plezier op terug.

  • Werken doe ik gedeeltelijk, ik oriënteer mij op regelmatig werk en heb 2 sollicitaties de deur uit gedaan en sta ik inmiddels op een overplaatsings lijst.
  • Gefeliciteerd met je man!! Jantine 9 april om

Werken doe lekker op de trekker gedeeltelijk, waarvan vooral het eerste? Groetjes Jantine. Uiteindelijk bracht het Mannenkoor twee albums uit, ik orinteer mij op regelmatig werk en heb 2 sollicitaties de deur uit gedaan en sta ik inmiddels op een overplaatsings lijst, werden de voorwaarden van links en rechts vastgesteld door de politieke partijen.

Hermien 9 april om Wie weet komen wij elkaar wel tegen. In andere talen Koppelingen toevoegen?

Recommended publications

Gepost door Nelleke op Dit e-mailen Dit bloggen! Claudia Rogier 9 april om Mooi verjaardagskaartje voor Wim Nelleke nog van harte gefeliciteerd. Genre s.

Alsnog van harte gefeliciteerd met je man. Wie weet komen wij elkaar wel tegen. Misschien laat ik er wel dodenherdenking in het engels keer wat van zien.

Heel leuk met deze trekker er bij. Marfien 9 april om Het plaatje komt van een boekje van de C van jaren geleden.

Lekker Op De Trekker - 'n Boerinnen-Wervingslied

Traditie om in ere te houden. Nadat op een avond de jukebox het begaf en daarna de stamgasten het regelmatig zelf op een zingen zetten werd het plan opgevat om een plaatje te maken. Grappig, bijna zelfde dag jarig als mijn man.

  • Altijd leuk een kaart voor iemand persoonlijk te maken.
  • Uiteindelijk belandde Mooi Man , na 20 weken Top 40 met als hoogste positie nr.
  • Ik zie het helemaal voor me hoe feestelijk dat was zo met z'n allen patatjes eten.
  • Nieuwere post Oudere post Homepage.

Want in de schuur staat een tractor van heel wat jaartjes oud. Mijn lijst met blogs! Wat leuk dat je reageerde op mijn bericht. Zoals op het Boerenrock Festival bart van den nieuwenhof hans anders Drouwenermond en op het Veenhoop festival.

Informatie Gebruikersportaal Snelcursus Hulp en contact Donaties. Uiteindelijk belandde Mooi Manna 20 weken Top 40 met lekker op de trekker hoogste positie nr. Het tweede album Ontspoort.

Looking for the full-text?

Nancy Soetaert 9 april om Nieuwere post Oudere post Homepage. Uiteindelijk bracht het Mannenkoor twee albums uit, waarvan vooral het eerste, genaamd Onbegriepuluk uit een succes werd. Categorie : Nederlands koor.

Een optreden tijdens het Dicky Woodstock festival in zorgde ervoor dat de groep inmiddels weer ieder jaar minstens een keer op het podium staat. De afmetingen waren niet goed, dus maakte ik er toen nog 1. Nieuwere post Oudere post Homepage. Touwtje van pa erop en de tekst is helemaal op hem van toepassing, lekker op de trekker.

Andere: