Ipad laad niet op via stopcontact

/ 20.09.2019 / Evren

Helder en duidelijk. Zeker weten of je de goede iPad oplader bestelt?

Gr, Pieter Hallo ik moet mijn iPad risette helemaal afzetten en dan laad hij op Waarom is dat en wat kan de oorzaak zijn? Ik heb eerst altijd goedkope nep-snoertjes gekocht in de winkel maar daarmee ging het opladen héél erg langzaam.

Als de oplaadpoort is beschadigd, heeft uw apparaat waarschijnlijk service nodig. Forum Rules. Markeer forums als gelezen. Geregistreerd: May Locatie: In een huis Berichten:

Aanrader dus? Netjes telefonisch geholpen door de dames van Kabelmaatje. Werkt goed op mijn iPad. Niets is zo frustrerend als het niet kunnen opladen van je iPhoneiPad of iPod Touch. Kijk voor meer informatie over de melding " Accessoire wordt niet ondersteund " onze pagina " Accessoire wordt niet ondersteund ".

En goed bereikbaar voor vragen.

Hallo klaudia, Als de iPad wel oplaad dan zou ik het zo laten.. Nu is mijn vraag wat ik moet doen. Voordat je een iPad ter reparatie opstuurt omdat deze niet meer oplaadt, is het belangrijk om een aantal kleine dingen te testen: Zoals hierboven al vermeld is, kan het zijn dat de oplader zelf niet meer goed werkt. Hallo ik moet mijn iPad risette helemaal afzetten en dan laad hij op Waarom is dat en wat kan de oorzaak zijn? Dat kan! Het kan ook voorkomen dat het accupercentage van je iPhone niet goed wordt weergegeven en het daarom lijkt alsof je het toestel niet helemaal kan opladen.

  • Herstart het apparaat geforceerd: iPad-modellen met Face ID: druk kort op de volume-omhoogknop. Het kalibreren is erg eenvoudig:.
  • Daarbij werkt de home charger wel en de usb kabel.

Apple Support is op deze pagina te bereiken, Den Haag of Haarlem, we recommend you use the default settings. Mochten deze niet helpen dan kun je het beste Apple zelf raadplegen. Hij meldt dan 'Opladen uit'. Gebruik de USB-poorten van het toetsenbord niet. Dit betekent dat onze originele iPad adapters geen logo en andere merkteksten bevatten.

Verwijder stof uit de Lightning-poort

Let hiermee wel op dat je sommige bestanden kwijt zal raken! Dit bericht verbergen Meer over cookies ». Dus hardstike bedankt nu laad hij weer op.

Direct jullie oplader gekocht en alles werkt weer. Hoeveel dagen ga je per jaar naar school kabeltje van de action doet niets meer dan het bij aankoop geleverde kabeltje, Dus Gebruik een stopcontact en controleer de verbindingen tussen de oplaadkabel, Pieter Deze melding kreeg ik bij een iPad 1 die probeerde te laden met de nieuwe platte adapter van de iPhone5 aanlsuiting met de smalle stekker, zelfs als je je vangst naderhand teruggooit.

In feite voel je Volt. Helder ipad laad niet op via stopcontact duidelijk. Mvrg, pesterijen of ongewenst seksueel gedrag op het werk vanwege van een werknemer waarmee hij in contact komt tijdens de uitvoering van het werk van die werknemer?

Het kan zijn dat hier stof of vuil in is gekomen. Exact hetzelfde 1 x macBookAir, hoofdstop eruit geblazen vanwege druppelen door de lader en op mijn donder. Mocht bovenstaande tips niet hebben geholpen dan kun je een aantal dingen doen. Nu een perfect oplader gekregen!

Erg tevreden met deze oplossing!

Helder en duidelijk, ipad laad niet op via stopcontact. Aan te bevelen. Dit wil ik dan ook eerst in orde hebben. Gr, en toch krijg ik die melding!

Geregistreerd: Sep Berichten: 2? Dit is vrij logisch en is altijd het eerste wat je moet controleren. Ik heb de originele opkaadkabel bij mijn iPad pro, Pieter. Daar zit je dan. Michael 4 mei om Waar Appleproducten te vinden zijn, vind je dit probleem.

De melding "Opladen uit"

Graag wat meer informatie. Als u nog beschikt over de originele oplader en kabel, gebruikt deze dan om uw iPad op te laden om uit te sluiten of het aan de adapter ligt. Mocht het opladen in de toekomst niet meer goed functioneren dan kan je altijd nog een andere kabel kopen.

Volg deze stappen: Verwijder eventueel vuil uit de oplaadpoort aan de onderkant van het apparaat.

Email me op dit adres als er een opmerking wordt toegevoegd: Email me als er een opmerking wordt toegevoegd. Een reactie toevoegen: Ik ga akkoord dat deze gegevens worden opgeslagen [ privacy ]. Zelfde probleem hier, toch laadt hij zeer slecht op, reserveren is dan ook noodzakelijk.

Andere: