Klooster aarle rixtel restaurant

/ 30.09.2019 / Evalien

Slecht, hier gedineerd op , wij bestelde beide het 4-gangen menu, binnen 45 minuten hadden we de derde gang op tafel staan, dit hoofdgerecht leek helemáál nergens op, Was smakeloos, het bord was niet opgemaakt maar alles was er gewoon op gekwakt, de vis en groente hadden 1 smaak namelijk van de grote hoeveelheid van de smakeloze saus.

Vorige week zondag hier gegeten met de hele familie.

Eten was er te weinig, ingedroogde sauzen als ze er al waren, te weinig brood, croissants waren zo droog als kaf. Beoordeeld op 10 februari via mobiele applicatie Altijd gezellig en hondje mag evt mee naar binnen. Jammer van de lokatie, die is top!

Afgelopen zaterdag op het terras gezeten en genoten van een overheerlijke lunch in het zonnetje. Dank jullie wel!

De bediening was zeer vriendelijk en zeker de klooster aarle rixtel restaurant is een aanrader. Echt een aanrader met kinderen, je komt zo zelf ook nog eens aan eten toe en de kinderen hebben het hartstikke leuk. Beoordeeld op 21 mei via mobiele applicatie Uit de kunst. Bedank Jean Bij binnenkomst werden we meteen goed ontvangen en we kregen een mooi tafeltje. Schuifpui mocht niet open. Drankje van de zaak nou prima.

Helene Vliegenberg 7 punten. Een minuscuul schaaltje Mayo. De bediening laat nog wel wat te wensen over.

Een bruine soep met een paar uienslierten met daarop een dik stuk stokbrood besmeerd met smeerkaas. Een aantal tafels bleef onbezet tijdens ons verblijf. Dan zou je verwachten dat het nagerecht niet lang op zich laat wachten. De salade carpaccio is echt een aanrader. Ron Elleman. Het gerst aan de overkant dient voor Swinckels, koeien, kalfjes, konijnen, een mooie kloostertuin met daarin een maria-grot.

  • Is dit een Belgisch restaurant?
  • We doorzoeken meer dan websites voor de laagste hotelprijzen. Ongelofelijk wat 'n slechte bediening!

Volgend jaar weer, hoor!. Eerst een boerentoer gemaakt. Beoordelingen. Je bent iedere dag welkom om de koeien en kalfjes van klooster aarle rixtel restaurant kloosterboerderij te bezoeken en te aaien? We worden ontvangen in het restaurant de Brabantse Kluis met koffiethee met in het groene buitengebied van Aarle-Rixtel, ingedroogde sauzen als ze er al waren. Laatst at ik hier met een vriendin.

Hoe was jouw ervaring?

Abt Franz gaf zelf de naam: Missieklooster Heilig Bloed. Pas na 15 minuten kwam men de drank opnemen. Helaas was het eten een stuk minder.

Bedank PeterBessems. In die tijd stonden de zusters om Moeder en dochter. Afgelopen zaterdag op het terras gezeten en genoten van een overheerlijke lunch in het zonnetje. Denk het niet. Soep niet lekker, veel te weinig aanvulling van brood en beleg.

Praktische informatie

Leon Witte punten. Gisteravond met 5 personen gegeten bij de Brabantse Kluis. De zalm was hartstikke droog. Dit viel erg tegen.

Helene Vliegenberg 7 punten. Tip voor Christa; investeer in personeel goede kok met dito kaart en bediening met horeca-kennis. Kwaliteit is veel diepvries en kant en klaar van de Sligro aangeleverd? Tot de volgende keer. Dat was nu niet het geval. Geen moeite was te veel, personeel zeer vriendelijk en kwaliteit was goed. Frank punten, klooster aarle rixtel restaurant.

Contactgegevens

De eerste paar keer dat ik kwam eten, was de tijd die tussen de gerechten waren erg lang ongeveer een uur wat mijn vriendin overigens niet erg vind dus zal ook een beetje persoonlijk zijn. Terug naar de keuken met een chagrijnig kijkende jonge serveerster. Wederom kwamen er meerdere mensen binnen die wel een plaats kregen.

Leuke bijkomstigheid de koeien en kalfjes knuffelen met de kinderen of een rustige wandeling in de kloostertuin. Dit had ik gemeld bij de reservering. Bediening hiervan op de klooster aarle rixtel restaurant gebracht jong meisje toen kwam de bedrijfsleider en die had nog nooit een echte flammkuchen gezien.

Andere: