Varkenshaasje gevuld met brie en honing

/ 01.10.2019 / Rohan

Varkenshaas in deegkorst Haal de bladerdeegplakjes uit de diepvries en laat deze ontdooien. Een beetje beweging kan geen kwaad tussen al het bunkeren door.

Maar dit jaar heb ik toch een receptje voor je. Varkenshaasje gevuld met roombrie. Deel dit recept! Vet een ovenschaal in met een dun laagje olie. De bereiding van de gevulde varkenshaas met brie is niet erg moeilijk. Hierna kun je de gevulde varkenshaas makkelijker snijden.

Vouw het spek om de varkenshaas. Andere Solo-leden over dit recept 1. Deel dit recept. Vervolgens moet de lekkernij nog 30 minuten in de oven. Je kunt het vastzetten met een keukentouw of cocktailprikkers?

Ingrediƫnten

Variatie tip: voeg ook een beetje pesto toe aan de brie, dit geeft ook een heerlijke smaakcombinatie! Varkenshaas met geroosterd Als de varkenshaas gaar is, kun je deze uit de oven halen. Gepureerde karnemelk aardappelen: - g aardappelen - Grof zout en Strooi vervolgens naar eigen smaak de zout en peper over de varkenshaas aan beide kanten.

Maar dit jaar heb ik toch een receptje voor je.

  • Smullen maar!
  • Bestrooi het vlees met zout, peper, salie en peterselie.

Variatie tip: voeg ook een beetje pesto toe aan de brie, wat is een bedrijfsongeval geeft ook een heerlijke smaakcombinatie.

Varkenshaasje met aardbeien-portsaus Het vlees met peper en zout naar smaak bestrooien en het in de hete boter rondom bruin Tip: Je kunt de gevulde varkenshaas ook even in de pan bakken, zodat deze minder lang in de oven moet. Vet een ovenschaal in met een dun laagje olie. Volg ons op Facebook. No Comments, varkenshaasje gevuld met brie en honing. Beetje honing erover voor het zoete accent en klaar is kees.

Wat moet je doen

Tweede kerstdag ga ik uit brunchen met mijn vader, broertje, zusjes en aanhang. Snijd wat brie in lange plakjes. Maar het hoofdgerecht? Giet tot slot wat honing over de varkenshaasjes en garneer ze met wat takjes verse tijm.

De bereiding van de gevulde varkenshaas met brie is niet erg moeilijk. Heel erg lekker en niet lastig om te maken, varkenshaasje gevuld met brie en honing. In dit recept is er voor een bacon en brie vulling gekozen. Je kan ook de slager vriendelijk vragen of hij een inkeping in het vlees wil maken, zodat je hem kan vullen. Leg wat plakjes spek op een snijplank en leg de varkenshaasjes erbovenop. Giet tot slot wat honing over de varkenshaasjes en garneer ze met wat takjes verse tijm.

Varkenshaas omwikkeld met spek en gevuld met brie en tijm.

Bereidingswijze

Haal de bladerdeegplakjes uit de diepvries en laat deze ontdooien. Ik zeg het maar eerlijk, ik heb moeite met het verzinnen van hoofdgerechten voor kerst. Bak de varkenshaas met roombrie af in de oven voor ongeveer min.

Varkenshaas bakken Varkenshaas uit de oven Recepten? Voorverwarm de oven op graden. Recept door: Varkenshaas recepten. Verstuur je reactie. Maak de varkenshaas dicht met satprikkers of bindtouw. Varkenshaasje met aardbeien-portsaus Het vlees met peper en zout naar smaak bestrooien en het in de hete boter rondom bruin Bereidingstijd: 20 minuten.

Contact Adverteren Cookies Privacybeleid Interessante websites. Deze feestelijke varkenshaasjes kun je varkenshaasje gevuld met brie en honing met van alles en nog wat serveren.

Ingrediƫnten voor 2 personen close aantal personen 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Bewaar recept. Dit recept voor spruitjes met kerrie, ui, en champignons is bijvoorbeeld ook heel geschikt. Hierna kun je de gevulde varkenshaas makkelijker snijden.

Print recept. Verhit een klontje boter in een koekenpan. Varkenshaasje gevuld met roombrie. Een beetje beweging kan geen kwaad tussen al het bunkeren door.

Andere: