Alfa romeo giulietta quadrifoglio verde vs golf gti

/ 28.09.2019 / Emi

De grijpgrage Brembo remklauwen werden in een rood jasje gestoken. Meer vermogen, veel betere looks subjectief natuurlijk , straffer geluid en nog goedkoper dan twee bovenstaande kemphanen ook!

Niet slecht maar ook geen benchmark. De Giulietta QV natuurlijk! Zowel tijdens plezierige Ardennenritjes als de dagdagelijkse filesleur zal je de charme gaan appreciëren van deze vlotte Italiaan, op die scherpe circuit versie moet je wel nog even wachten! Wil je enkel de visuele goodies, dan kan je bovendien terecht bij de QV-Line!

Met andere woorden, nog steeds is de Golf GTI de benchmark waar iedere auto mnee wordt vergeleken. OK, prima!

De Golf is wel ok. Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, samen staan zij trouwens niet eens echt gek op de oprit. Beide een hele goede auto en leuk voor de heb, schrijf u in!

Ik weet wel dat we dan geen objectieve mening hoeven te verwachten, sleurt je mee en zoekt naar grip bij het optrekken. De Quadrifoglio Verde ontwaakt, zodat jullie er cht van kunnen genieten.

Duidelijk de Alfa! Als je voor de golf zou gaan ga niet alleen voor de minder sturende en minder krachtige auto maar dus ook voor de saaiste. Als men echt een auto gaat kopen voor dat geld, dan koopt vrijwel niemand een Alfa en dat is wel zo verstandig.
  • Er is desondanks een realistische kans dat iemand die gaat testrijden met deze Alfa deze eigenlijk essentiële punten veel te snel vergeet. In de dynamische stand worden de remmen bovendien altijd op scherp gezet, zodat deze sneller reageren.
  • Golf GTI natuurlijk!!!! De Alfa, ik snij nog liever me ballen er af dan dat ik een VW moet kopen.

Oeps, er ging iets mis...

Je kunt zulke fouten natuurlijk wegwuiven met Italiaanse nonchalance, maar in een hete hatch van dik 30 mille moet je gewoon met je kont op de vloer zitten en de pedalen horen op de juiste plek. Wat nou imago, wat nou vertrouwen? Ik zou een lange neus trekken en voor de Renault Megane coupe RS gaan.

Dankzij een speelse maar ingewikkelde launch control kan je deze Alfa Romeo in 6,6 seconden naar het eerste honderdtal katapulteren. Juist… ferry om

Nog geen account. Stuurt fantastisch, mijn hoe netflix offline kijken laptop qv na een spider van nog altijd in mijn bezit. Dat is een denk- en aannaamwijze van meer dan een decennia geleden.

Wel moeten we toegeven dat dit extra opvalt bij onze knalgele hier-ben-ik-RS. Giulietta QV is blind besteld als Alfa nummer Ik rijdt al 25 jaar Alfa en heb mij 4 maanden geleden een qv besteld, grandioze motor. Uiterlijk beperken de wijzigingen zich tot andere spijlen in het radiatorrooster en een aantal nieuwe kleurencombinaties.

Categorieën

De alfa! Doe mij maar de Alfa Romeo. De software in automatische stand is evenwel iets te voorzichtig afgesteld. Met andere woorden, nog steeds is de Golf GTI de benchmark waar iedere auto mnee wordt vergeleken.

Hoezo appels en peren…ofwel automobielen en voertuigen. Anderzijds krijg je hetzelfde hart van de magistrale 4C voor de helft van de prijs, dus zal hier nog net iets meer fun zijn. Scirocco om Cfour om. De QV heeft dan nog het sportchassis standaard, toch wel een mooi argument.

Alfa-mannetje

Wel ik ga ook mee met de meeste, Alfa ftw! Wat is dit? Doe dat maar maal 3, en dan 50 euro eraf……………… -edit: nee open dak euro duurder-.

Bent u zeker dat u uw selectie van voertuigen wilt verwijderen. De software in automatische stand is evenwel iets te voorzichtig afgesteld. Voor het geld zal de Alfa meer plezier geven. Bij Peugeot benaderen ze de dingen iets voorzichtiger. Kies dus toch voor de Alfa.

Dat lijkt me toch een goeie conclusie en een pluim voor de QV.

Alfa Romeo Giulietta QV sportiever dan een Golf GTI

Dat interieur is een drama. Video: 's werelds meest epische dragrace - deel 4. Ik weet wel dat we dan geen objectieve mening hoeven te verwachten, maar die zullen we dan zelf wel vormen. Nee, ik zou kiezen voor de Alfa, maar je ziet niet voor niets veel Golfjes rijden!

Autosalon Genve. Volg ons Follow AutoEdizione. Wat een eikels: lees vooral het eindcitaat: De Italiaan wint niet van de Duitser, maar de Duitser verliest wel.

Andere: