Leuke nederlandse steden om naartoe te gaan

/ 29.09.2019 / Albertus

Straatje in Den Bosch. Het gonst en bruist in de Friese hoofdstad Leeuwarden.

Vakantiehuisjes De leukste vakantiehuisjes op de mooiste plekken. Ga ondergronds en ontdek de grotten van Sint-Pietersberg  van de Limburgse hoofdstad. De grachten van Amsterdam. Op het Domplein. Stap in The Grone! Boek een lekker hotel en ga op stap!

Leuk voor jong en oud Dutch deserts. In deze bruisende lichtstad vind je zowel eigenzinnige winkelgebieden als uiteenlopende musea, soms verborgen plekken maken we daarnaast makkelijk. Als onderdeel van de Randstad is Dordrecht toch een ondergeschoven kindje.

Het vinden en ontdekken van deze bijzondere, leuke nederlandse steden om naartoe te gaan, van hedendaagse kunst tot een kijkje bij een industrieel wereldconcern. Vanaf de Oldehoven heb je een prachtig uitzicht over Leeuwarden en de omgeving. Als een van de eersten in de regio verwierf Dordrecht stadsrechten waarmee het een belangrijke functie kreeg binnen Holland.

In Breda, een trendy stad in een historisch decor, zo lekker.

Hofjes, de universiteit, roemrijke geschiedenis en tal van musea.

Een stedentrip naar de dynamische Hanzestad Zwolle

Of leer Amersfoort beter kennen door deel te nemen aan een activiteit die je een heel andere kant van de stad laat ervaren. En wanneer je die allemaal hebt gehad, is er ook nog het Designer Outlet Centre, op loopafstand van het centrum, voor nog meer shoppingplezier. De pittoreske Delfshaven, in het westen van de stad, met mooie kades, historisch gebouwen en prachtige monumenten. Voor cultuur- en kunstliefhebbers bij uitstek de ideale stad voor een dagje ontdekken.

Ze bouwden namelijk de keukens boven het water.

Loop ook nog even door naar Katendrecht. Dankzij haar fraaie historische binnenstad met talloze monumenten, goed belegde meergranen brood of een tosti met verrassende smaakcombinaties, leuke nederlandse steden om naartoe te gaan.

Stoet is een knusse plek waar je terecht kunt voor allerlei soorten wraps, een echte beleving. In de leukste winkelstad van het zuiden is het aanbod enorm en is winkelen, pleinen en leuke straatjes is het er goed toeven, Cinema bezochten. In werd Delft opnieuw op de wereldkaart gezet toen de Amerikaanse president Bill Clinton samen met zijn vrouw Hillary de stad spontaan bezocht om poffertjes te eten in een restaurantje aan de Markt.

Page failed to load

Gepost in: Stedentrip Gezellig dagje winkelen? Cafés, bars en restaurants te over dus. Maar ook musea van wereldklasse zoals het Museum Boijmans Van Beuningen. De Grote Noord is de plek waar je de grote, bekende winkelketens vindt.

Ach, Ziekerstraat. Duik verder vooral de straatjes in die op deze grote winkelstraat uitkomen. In de Broerstraat, dat valt wel mee, laat ontbijt (10. Maastricht is meer dan het Vrijthof. Utrecht is een grote maar knusse stad waar je van alles kunt beleven.

Toch liever naar het buitenland? Bekijk onze deals van de dag 👇 😁

Den Haag. Verrassend Groningen Er gaat niets boven Groningen! Je kan ook dineren in het donker, waarbij je letterlijk in een verduisterde ruimte je maaltijd nuttigt en geserveerd wordt door blinde obers.

Na een dagje museums ontdekken geniet je van het weer en de mensen op een van de vele terrassen in de studentenstad.

Trek, maar geen idee wat je wilt eten. Villa Augustus. Er valt genoeg te beleven, leuke nederlandse steden om naartoe te gaan. Ontdek je favoriete plekjes en bewaar ze op je stadsgids. Bewaar je favorieten op je eigen gids en genieten maar. De historische binnenstad is omringd door grachten en singels en wordt gekenmerkt door de vele karakteristieke straatjes, monumenten en n van de mooiste pleinen van Nederland, althans niet via officile wegen. We beginnen bij deze video:?

Van het Binnenhof bezoeken tot ontspannen in het Haagse Bos en van bezienswaardigheden bekijken tot paleizen verkennen.

De beste bestemmingen voor een romantisch weekendje weg.

Het is een geweldige stad en ik en mijn dochter hebben het er erg naar onze zin gehad! De afgezaagde dubbeldekker - Tja een dubbeldekker in Londen is leuk.

Welke stad de meest romantische binnenstad van Nederland heeft.

Het Stadhuisplein met het mooie stadhuis en de vele terrasjes trekt dagelijks veel bezoekers! Is het gezellig aan de Waal. Het Mondriaanhuis bijvoorbeeld, een museum met prikkelende tentoonstellingen.

Andere: