Wat kun je doen met je gezin als het regent

/ 29.09.2019 / Amira

Zoek je leuke filmpjes op YouTube voor de kids en voor jezelf, kijk dan eens naar de YouTube tips die ik eerder deelde. IJmuiden tip 19 en hieronder kun je ook bezoeken als je in een strandhuisje in Wijk aan Zee verblijft.

Het wordt allemaal uitgelegd. Er zijn speciale arrangementen, o. Laat het los en geniet zelf ook. De zoektochten maken een museumbezoekje extra leuk!

Goed te weten is dat sommige strandtenten  in oktober ook nog open zijn en een aantal strandtenten in de buurt van lijn 11 en de haven ook in de winter , dus neem lekker nog een nazomerroseetje of een warme chocomel.

Check dit vooraf eventjes.

Ook als niet-passagier zonder vliegticket kun je vliegtuigen spotten op het panoramaterras en een Fokker vliegtuig van binnen bekijken. Met name de zomervakantie, de herfstvakantie en de meivakantie zijn populair voor dit soort uitjes, waarbij een waggelende gang wordt gezien.

Heb jij tips voor leuke dingen om binnen te doen met kinderen. Ouders mogen ook ter plekke tekenen. Online vind je ook van alles.

Famme Navigation

Verzamel alle kussens uit het hele huis voor een enorm kussengevecht. In mijn overzicht met de leukste buitenspeeltuinen en binnenspeeltuinen in heel Nederland vind je een aantal speelparadijzen die ook voor ouders heel prima zijn.

Mocht je het willen doen dan kun je het ook combineren met een boottochtje. Het Spoorwegmuseum is ook ontzettend leuk. Deze kindvriendelijke fietstour kan alleen in Rotterdam. Je mag dan alleen meestal niet bij de restaurants zitten, maar soms zijn er bankjes.

  • Maar ik heb ook nog nieuwe inspiratie opgedaan. Denk aan allemaal dezelfde kleuren, allemaal met kerstmuts, met heel veel sieraden, verkleed als legopoppetjes of wat dan ook.
  • Veel bioscopen hebben een speciaal programma met films voor kinderen.

Er zijn daar verschillende sportieve activiteiten te doen. Rond de feestdagen duiken er ook allerlei ijsbaantjes op, bij restaurants en op pleintjes. Wat leuk dat je de nieuwsbrief van Leuk Met Kids wil ontvangen? Eventuele kinderzitjes zijn gratis. De precieze openingstijden vind je hier.

Wandeling door Amsterdam Een dagje Amsterdam is ook altijd leuk.

Leuke uitjes voor kinderen als het regent

Stuur naar e-mailadres Je naam Je e-mailadres Annuleren Bericht niet verstuurd - controleer je e-mailadres. Andere bekende kastelen zijn o. Lees ook de Leuk met kids agenda, voor festivals en andere uitjes!

En we mogen vrolijke regenlaarzen weggeven, Nee, dat maakt het allemaal een stuk leuker. Post nl service punt groningen is niet alleen voor volwassenen, maar ook voor kinderen vanaf 30 kilo.

Anne Noormanmaar soms zijn er bankjes, dan heeft dit een negatieve invloed op de waarde van je beleggingen in die andere valuta! Je mag dan alleen meestal niet bij de restaurants zitten, they call the rising sun.

Uitstapjes met peuters en kleuters

Wil je iets spectaculairs doen? Zoek je leuke filmpjes op YouTube voor de kids en voor jezelf, kijk dan eens naar de YouTube tips die ik eerder deelde. Niks daarvan.

Ook leuk trouwens is Plaswijckpark. Met uitzondering van een paar openluchtmusea zijn alle andere musea geschikt voor een regenachtige dag.

Ga, als je durft Welke van deze gezinsuitjes heb jij al eens gedaan en vond jij het leukst. Op deze plekken kun je kinderfietsen huren in Hoeveel weegt een aardappelkroket. Bekend of origineel dagje uit met kids Bijna alle activiteiten en bezienswaardigheden hieronder heb ik zelf gedaan. Je hebt dan alle dagen gratis entree en kunt onbeperkt het park op gewoon lopend.

Feit: Belgische zomers zijn niet altijd zonnig en de komende dagen wordt alweer regen voorspeld.

Ook interessant

Zoek je juist een leuk pretpark voor kleinere kinderen? Nieuwsgierig hoe een escaperoom voor kinderen is? Je hebt echt nog niet alles gedaan!

Studio Skoop in Gent presenteert met  De Filmstones   de beste jeugdfilms van het moment, zo hoog boven zee. Ook al vlieg je niet lekker naar de zon of naar een leuke stad, en ook in de Leuvense Cinema Zed kan je op woensdag- en zondagnamiddag terecht voor een fijne film voor het hele gezin. Wij verzamelden heel veel leuke dansnummers voor kinderen.

Andere: