Contant betalen in de bus arriva

/ 29.09.2019 / Anko

Ymkje de Vries. Auto belandt in tuin na aanrijding met jonge fietsster. Vanaf 1 januari zijn alle voorbereidingen klaar om over te kunnen stappen naar cashloos betalen.

Ook chauffeurs vinden het pinnen gebruiksvriendelijk en makkelijk. Natuurlijk kun je in de bus ook gewoon blijven betalen met de OV-chipkaart. Nog nooit begon de Doetinchemse eerstedivisionist een seizoen met drie zeges op rij. Qbuzz - Vanaf september geen contant geld op meerdere lijnen RET Vanaf 1 november is er een proef om op verschillende lijn ook met de PIN en contactloos te betalen. Verwarde naakte vrouw aangetroffen bij station Maastricht. Q-link Dit jaar is Qbuzz gestart met het afschaffen contant geld in een groot aantal bussen en voert dit in het najaar verder door.

Contant betalen in deze nachtlijnen  is niet mogelijk.

Hoewel op een enkele bus contant afrekenen nu nog kan, anoniem of een variant daarop voeren. Blijf ingelogd. Deel dit bericht via Facebook Twitter Mail. Betaalmethodes Reizigers kunnen gewoon in- en uitchecken met hun OV-chipkaart of een papieren vervoerbewijs betalen bij de buschauffeur met pin, wil Arriva dat vanaf 1 april geen geld meer aanwezig is in de bus.

Reacties van mensen die de nickname anonymous, set ComponentUpdatesEnabledtrue, contant betalen in de bus arriva die van Instagram zelf.

Betaal een los kaartje in de bus met je buitenlandse pinpas of creditcard. Onze specialisten. De vervoerder gaat in de eerste periode coulant om met reizigers die nog niet op de hoogte waren van de nieuwe betaalmogelijkheden.
  • Arriva wijst busreizigers in een reclamecampagne op de aanstaande verandering.
  • Dit jaar is Qbuzz gestart met het afschaffen contant geld in een groot aantal bussen en voert dit in het najaar verder door.

Vanaf maandag 26 maart is , naast tram 26, ook alle andere tramlijnen 'cashloos'. Reisadvies op maat? Voorzitter Marcel Boereboom van de Stichting Mountainbike Achterhoek verwacht dat alles over drie jaar klaar zal moeten zijn.

Contrast Contrast Contrast Contrast verhogen Hoog contrast uit. Rick Aalbers , Bron: De Gelderlander.

  • Betaal deze bij voorkeur met gepast geld. Vanaf 1 juli kunnen reizigers een buskaartje gekocht bij de buschauffeur van Breng regio Arnhem Nijmegen en OV Regio IJsselmond Flevoland en Noordwest Overijssel en niet meer met contant geld betalen.
  • Los kaartje contant, met pin of contactloos betalen?

Brunssummerheide op slot voor zaak Nicky Verstappen. Het cash geld wordt uit de bussen verbannen om chauffeurs te  beschermen tegen berovingen? Heb je nog geen profiel. Via de app betaal je met iDeal of een creditcard. Niet alle OV-bedrijven voerden de veranderingen tegelijk door.

Bevestigen

Dit jaar is Qbuzz gestart met het afschaffen contant geld in een groot aantal bussen en voert dit in het najaar verder door. Toegankelijk plannen. Martin van der Meulen. Stuur je bericht naar nieuwsberichten of.

We streven naar volledig cashloos betalen per 1 januari Nieuws Programma Uitzending Gemist. Reizigers kunnen binnenkort niet meer contant betalen in de bussen van Arriva. Het contant geld is vanaf 1 oktober weg bij hen waardoor overvallers geen buit meer kunnen maken. Ate van der Meer. Arriva E-tickets Het is ook mogelijk om contant betalen in de bus arriva en snel een e-ticket te kopen via de site van Arriva.

Het is alleen mogelijk om met de pinpas te betalen.

Persbericht melden

Blijf je deze melding houden? Betaal deze bij voorkeur met gepast geld. Vanaf 1 januari zijn alle voorbereidingen klaar om over te kunnen stappen naar cashloos betalen. Peter Scherjon. Reizigers die in de verschillende vervoergebieden reizen zullen zoveel als mogelijk uniformiteit ervaren.

Het contant geld is vanaf 1 oktober weg bij hen waardoor overvallers geen buit meer kunnen maken. De proef vindt plaats op verschillende buslijnen zodat het cashloos afrekenen voor het RET 1 uurkaartje in heel de regio Rottterdam getest kan worden. Ondernemend Friesland nieuws.

Zakkenrollerij: Vakantie naar Spanje strandt in Maastricht. Ik kan het niet meer dan nu met iemand oneens zijn. Peter Scherjon. Onze specialisten.

Vanaf maandag 26 maart is , naast tram 26, ook alle andere tramlijnen 'cashloos'. Friesland volgt op 1 januari De streekbussen zijn inmiddels bijna allemaal klaar voor dit ' cashloos betalen '; er zijn pinapparaten ingebouwd, waar je alleen nog maar je pinpas of creditcard voor hoeft te houden om je ticket af te rekenen. De vervoerder gaat in de eerste periode coulant om met reizigers die nog niet op de hoogte waren van de nieuwe betaalmogelijkheden.

Ga direct naar content Sitemap Naar de homepage Naar de homepage reist met je mee. E-mail:  Editie: Wat staat er in de regio van De Gelderlander te koop voor een dergelijke prijs.

Andere: