De koperen bel zaandam

/ 25.07.2019 / Marilou

Gisterenavond met vrienden heerlijk gegeten. Het vlees was allemaal redelijk tot goed bereid en de frietjes waren lekker. Restaurants in de buurt Bekijk alle restaurants in de buurt.

Dat komt de steak niet ten goede. Belastingen en toeslagen zijn niet inbegrepen bij aanbiedingen. Meer informatie. Bekijk alle 6 hotels in de buurt Bekijk alle restaurants in de buurt Bekijk alle 62 attracties in de buurt. Gewoon lekker gegeten.

Datum van bezoek: mei

Bespaar geld. Lees ook onze privacyverklaring. De Koperen Bel 8. De sat was ook gewoon lekker. Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer!

Speciale diëten. Zeer vriendelijke bediening en het eten was erg lekker! Is dit restaurant geschikt voor grote groepen?
  • Attracties in de buurt Bekijk alle 62 attracties in de buurt. Nederlands, Europees.
  • Brood van het Zaanse bakkertje etc

Waarderingen en beoordelingen

Is dit een plek waar je ingrediënten koopt om je eigen maaltijd te bereiden? De Koperen Bel Geclaimd. Type reiziger. Beoordelingen Is dit uw vermelding? Informele sfeer. Deze hebben we dan ook terug gestuurd.

  • Engels
  • Meer talen. Vers brood met voldoende beleg en garnering.

Zeer vriendelijke bediening en het eten was erg lekker. De sat was ook gewoon lekker! We doorzoeken meer dan websites voor de laagste de koperen bel zaandam. Datum van bezoek: juli Ook het broodplankje is heerlijk met 4 tapenade. Ton Hal. Is dit een plek waar je ingredinten koopt om je eigen maaltijd te bereiden.

Contactgegevens

Portugees 2. Jacques v. Gisterenavond met vrienden heerlijk gegeten. Datum van bezoek: september

Meer informatie. Kyah 5 punten. De sat was ook gewoon lekker. Andre boam 34 punten. Bespaar geld. Een drankenkaart met bieren heeft de Koperen Bel niet, alleen de kaart van de brouwer.

Meer informatie

Kan een slechte dag hebben getroffen, maar ik ga hier niet meer heen. Geweldig gezeten. Datum van bezoek: juli Andre boam 34 punten.

Wat is het eten hier minder geworden, alles smaakte het zelfde, vlees was van slechte kwaliteit, taai droog.

Meer talen? We moesten erg lang wachten en wederom bot behandeld. Dam 5, uw profiel bij te werken en nog veel meer. Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, BC Zaandam Nederland.

Ruime keuze uit de kaart voor een kleine snack. Kan voorbereidend wetenschappelijk onderwijs taal slechte dag hebben getroffen, maar ik ga hier niet meer heen.

De locatie is wel centraal, de koperen bel zaandam. Waarderingen en beoordelingen 4,0  beoordelingen.

40 jaar Koperen Bel, Berend en Harry bouwen af

Zeer vriendelijke bediening en het eten was erg lekker! We hebben er erg lekker gegeten in een een ontspannen sfeer. Vriendelijk personeel. De Koperen Bel Geclaimd.

Lijst wordt bijgewerkt Heel goed Uitstekend .

Andere: