Utrecht cs eindhoven airport

/ 29.09.2019 / Endy

Openbaar vervoer — Bus Eindhoven Het openbaar vervoer in de regio Eindhoven is goed geregeld, bus lijn en lijn rijden tussen het centraal station van Eindhoven en Eindhoven Airport. Kortings- en lidmaatschapskaarten zijn niet geldig op deze route.

Vanaf P0, P3, P4 en P5 kunt u het luchthavengebouw te voet bereiken, dit duurt niet langer dan 7 minuten. Je kunt op elk moment kiezen voor een opt-out.

Je kunt voor de reis gebruik maken van je OV-chipkaart. Meer info vindt u hier, website en dienstregeling AirExpressBus.

Bus Bonn - Eindhoven. Trein Amsterdam - Berlijn.

Bus Utrecht - Gent. Trein Rotterdam - Londen. Plan je reis   Actuele vertrektijden vanaf Maastricht Aachen Airport, utrecht cs eindhoven airport. Nu kopen en veilig reizen. Vlucht Amsterdam - Barcelona. Gates 11 en 12 vindt u op de eerste verdieping, net als de horecagelegenheden The Bar en Starbucks.

De reistijd is ongeveer 20 minuten. Onderstaande prijzen zijn van toepassing op een busrit tussen Amsterdam en Eindhoven Airport, tickets van en naar Utrecht zijn iets goedkoper. Lijn maakt meerdere tussenstops o.
  • Deze kunnen ook met pin worden betaald. Boek een van de hotels in de buurt van Eindhoven Airport , ideaal als uw vlucht al vroeg in de ochtend vertrekt.
  • Schiphol heeft de meeste hiervan op een rij gezet. Enkele reis.

Snel van en naar station Schiphol Airport

Eurolines Germany. De shuttle bus sluit aan op de aankomende en vertrekkende lijnvluchten van en naar Londen, Kopenhagen en Gdansk en stopt onder andere bij het Hoofdstation, Zuiderdiep en Grote Markt. Boek eenvoudig, voordelig en snel uw ticket online en ervaar een prettige reis in de moderne en comfortabele touringcars van AirExpressBus.

Deze busdienst is natuurlijk niet alleen makkelijk voor de toerist of zakenman die Nederland komt bezoeken. Welke autoverhuur bedrijven zijn er aanwezig op Eindhoven Airport? Vanaf hier is er een mogelijkheid om met de tram lijn 60 en 61 of de bus lijn 65, 74 en 77 naar het centrum van Utrecht reizen, een rit van ongeveer 10 minuten.

Shuttle bus lijn rijdt tussen Groningen Airport Eelde en het centrum van Groningen. Marino Autolinee. Wat zijn de parkeertarieven op Eindhoven Airport. Een zitplaats kun je van te voren reserveren of aan de balie in de terminal van het vliegveld. Print sluiten.

U bent hier

Tickets van Ryanair. Vlucht Amsterdam - Málaga. De stad is ontstaan in de 12 e eeuw.

Reizen Stedentrip. De shuttle bus sluit aan op de aankomende en vertrekkende lijnvluchten van en naar Londen, op hun beurt, base it upon that which is most important to you. Vergelijk taxi tarieven. Kom meer te weten via de officile website van Eindhoven Airport en bereid utrecht cs eindhoven airport reis voor:. Home Extra Naar het vliegveld. Shuttle bus lijn rijdt tussen Groningen Airport Eelde en het centrum van Groningen.

Veelgestelde vragen Algemene Informatie.

Reis nu voordelig naar de luchthaven met het NS-combiticket!

P4 is een parkeergarage en dus overdekt, alleen op de bovenste verdieping staat uw auto onoverdekt. Trein Amsterdam - Londen. Al deze lijnen zijn opgenomen in onze planner.

Voordeligste bussen naar Maastricht. Hoeveel terminals heeft Eindhoven Airport?

De afstand tussen Eindhoven Airport en het centrum van de stad is klein 9 kilometermet de auto utrecht cs eindhoven airport het ongeveer een kwartier om in het centrum van Eindhoven te komen. Treinen Utrecht - Eindhoven. Deze kunnen ook met pin worden betaald. Wat is een goed prijs kwaliteit hotel in de buurt van Eindhoven Airport. Een zitplaats kun je van te wat is sat waarde telefoon reserveren of aan de balie in de terminal van het vliegveld.

Reisadvies op maat. Vlieg je van of naar het zuiden van ons land. Vlucht Eindhoven - Londen. Tickets van SNCF.

Het goedkoopste en snelste vervoer tussen Eindhoven Airport, Utrecht en Amsterdam.

Heeft u een vlucht geboekt naar Eindhoven Airport en wilt u naar Utrecht reizen? Student Agency. Enkele reis.

Sluiten Mailen. Bekijk hier het volledige overzicht met parkeertarieven Eindhoven Airport. Deze bedrijven vertrouwen ons.

Andere: