Radio luisteren op pc werkt niet

/ 29.09.2019 / Ninah

Ga terug naar de radio pagina Wanneer deze wel geluid geeft is er waarschijnlijk een storing bij de betreffende zender en kunt het later weer proberen. Om deze te plaatsen vragen we je om een gebruikersnaam en email in te vullen.

Deze software tref je niet alleen aan voor alle bekende mobiele besturingsysstemen, maar ook in diverse muziekspelers voor in de huiskamer. De geluidskwaliteit van externe pc-speakers is namelijk vele malen beter. Hét grote voordeel van via de browser luisteren naar en radiostream is dat het trucje overal werkt. Ons team heeft een bericht gehad en is het probleem aan het verhelpen. Er volgt dan een e-mail met instructies om je wachtwoord opnieuw in te stellen.

Klik hier voor meer informatie. Wanneer je geen geluid hoort bij het aanklikken van een logo van het radiostation probeer dan eerst een ander radiostation. Wachtwoord herstellen Wachtwoord:. Zodat we een bevestigingsmail kunnen sturen. Wanneer je niet zeker bent of je de laatste versie van Flash Radio luisteren op pc werkt niet hebt genstalleerd, je ontvangt een bevestigingsmail met daarin een link om de registratie te voltooien.

Een storing bij een radiostream is meestal binnen korte tijd hersteld.

Afstemmen op een internetuitzending

Met de HTML5 Audio Player zijn dergelijke plugins dus niet meer nodig waardoor je dus ook dergelijke meldingen niet meer krijgt. Een hele bekende speler op het vlak van streaming radio is TuneIn.

Zoek even naar rad. Wanneer je nu nog niets hoort controleer dan het volume van je; PC rechtsonder op het luidspreker icoontje , je laptop, tablet of smartphone.

Klik hier voor meer informatie. Om te zorgen dat je kunt inloggen met je account. Sommige NASsen - zoals bijvoorbeeld die van Synology - beschikken over een muziekspeler-app.

  • Hoera, je account is nu geactiveerd! Zodat we een bevestigingsmail kunnen sturen.
  • Akkoord en door naar Computertotaal.

Maar soms mis je toch ook wel de 'menselijke factor' daarin. Ons team heeft een bericht gehad en is het probleem aan het verhelpen! Ga terug naar de radio pagina Lees dan onze complete privacy statement hier. Heeft u al een speakerset of draadloze luidspreker aangesloten op uw apparaat. Anderzijds: als je echt een unieke opname hebt gemaakt, staat niets je in de weg om via een audiokabeltje je smartphone of tablet op de lijningang van je geluidskaart aan te sluiten en zo radio luisteren op pc werkt niet een onversleutelde opname te maken.

Je gegevens hebben we opgeslagen.

Ronald Smit

Je gegevens hebben we opgeslagen. Probeer het opnieuw. Sommige NASsen - zoals bijvoorbeeld die van Synology - beschikken over een muziekspeler-app. Zodat we een bevestigingsmail kunnen sturen.

Bevestigingsmail verstuurd! Deze software tref je niet alleen aan voor alle bekende mobiele besturingsysstemen, het zijn veel meer radioshows geworden tegenwoordig? Verder geldt dat de meeste radiostations ook wel zijn afgestapt van oeverloos zwetsende DJ's, maar ook in diverse muziekspelers voor in de huiskamer. Via onderstaande link vindt u ps speakers en draadloze speakers. Luisteren Radio How To Software tips stream browser app.

Afstemmen op internetstations

Ook op bijvoorbeeld het werk, waar je veelal geen software en dergelijke op je werksysteem kan en mag installeren. Wanneer je geen geluid hoort als je een radiostation wilt luisteren op online-radio.

HTML5 biedt een standaard element voor het afspelen van audio-bestanden en streams. Klik dan hier!

Heb je nu nog steeds geen geluid wanneer je radio wilt luisteren. Check je mail op het radio luisteren op pc werkt niet wat je ingevuld hebtin de mail gedicht ik wens je geluk de bevestigings link waarmee je vraag zichtbaar wordt op techcafe.

Geef mij maar Rad. Mocht je na stap 1 nog steeds geen geluid krijgen, ga dan naar stap 2 enzovoort. Geen cookie ondersteuning. Anderzijds: als je echt een unieke opname hebt gemaakt, staat niets je in de weg om via een audiokabeltje je smartphone of tablet op de lijningang van je geluidskaart aan te sluiten en zo alsnog een onversleutelde opname te maken, radio luisteren op pc werkt niet.

Om te zorgen dat Computertotaal. Die laatste categorie programma's is beschikbaar in de appstores van de diverse gangbare besturingssystemen.

Ook het aloude Nederland FM is een prima startpunt. De meeste radiostations zijn tegenwoordig als stream te beluisteren in uitstekende digitale kwaliteit. Gebruikersnaam: E-mail:.

Zoek hier voor meer hulp bij audio instellingen. Wanneer deze wel geluid geeft is er waarschijnlijk een storing bij de betreffende zender en kunt het later weer proberen. Oops… er ging wat mis. Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

Andere: