Raedthuys sint maartensdijk openingstijden

/ 30.09.2019 / Antwan

Lekker gegeten en vlotte en gezellige bediening. Als vergelijking zou ik Hotel Oepkes in West-Terschelling willen vermelden die eveneens in het OKÉ - verband zit en precies aan onze wensen voldoet.

We waren met twee personen euro kwijt voor 3-gangen. Twee overnachtingen gehad in jullie mooie hotel. Meer talen. Vluchten Vakantiewoningen Restaurants Dingen om te doen. Bij bediening aan tafel was er wel enige keuze, maar de prijs werd wel als exorbitant ervaren.

Dony België. Annemiek Slootweg.

Taal Nederlands. Restaurant Het Raedthuys Geclaimd. Vlees mals maar worstje slaat nergens op. Het restaurant kan enkel een verrassingsmenu aanbieden.

Ik ken sterrerestaurants van binnen, en nee; het is geen sterrerestaurant. Open uw lijst.

Hotel het Raedthuys behoudt zich het recht voor om tijdelijk een bedrag vast te houden op uw creditcard. Bediening deed erg goed hun best om ons naar tevredenheid te antwoorden het valt niet mee om als Zeeuw, Nederlands te spreken tegen een Zeeuw! Droog met voor ieder bord een eitje dat in 1 pan gebakken was en daarna in 2 stukken gesneden.

Kamergrootte

Heerlijk geluncht in het sfeervolle restaurant. De raam ging maar op een kiertje open. De kamers zijn bijzonder, evenals de vergaderruimten die ronduit schitterend en waarschijnlijk uniek zijn. Niet toevallig dat de top van een zeer bekende Nederlandse onderneming daar vertoefde. In het hele hotel heerst een gezellige sfeer. Na onze eerst positieve kennismaking door "Happen en Trappen" besloten op op 4 juli wederom met vrienden in St.

  • In het hele hotel heerst een gezellige sfeer.
  • We werden zeer vriendelijk en gastvrij ontvangen door de eigenaar. Gratis WiFi!

Komen zeker terug. Parkeren op straat. Hoeveel kost het om bij Hotel het Raedthuys te verblijven. Houd er rekening mee dat er voor het gebruik van de wellnessfaciliteiten een toeslag in rekening wordt gebracht, raedthuys sint maartensdijk openingstijden. Kan iemand met een glutenvrij dieet goed eten bij dit restaurant.

Dit werd echter meer dan goedgemaakt door de vriendelijke dame van de receptie. Lekker gegeten en vlotte en gezellige bediening. Lunch- en diner Prijzen maaltijd.

Openingstijden:

Bedankt voor uw tijd! De kamer was super, heerlijk bad met heerlijk badschuim etc. Hans België. Buiten Terras Tuin.

Parken Natuurgebied De Pluimpot! Speciale diten. Hans Belgi. Sorteer beoordelingen op: Aanbevolen Datum nieuw naar oud Datum oud naar nieuw Score hoog naar laag Score laag naar hoog. Het raedthuys sint maartensdijk openingstijden met zeer fijne gerechten. Is dit restaurant geschikt voor grote groepen. Geef ons uw feedback Versturen Annuleren Bedankt voor uw tijd.

Beschikbaarheid

Het enige nadeel is dat de drank prijzig is. Vriendelijke bediening. Beoordeeld op 18 juni via mobiele applicatie Fijne keuken. Escargots hebben we op de kaart we zouden wel zien hoe het verkoopt maar direct investeren in servies vond ik onverantwoord , deze beslissing was juist het is ons best verkopende voorgerecht. Onze eerste ervaring was die van een viergangen afternoon tea.

Scoort hoog voor: Zeer comfortabele bedden. De kamer was super ruim, en proper. Wanneer wilt u verblijven in Hotel het Raedthuys. Tegen een toeslag kunt u ook gebruikmaken van de eigen wellnessfaciliteiten, een solarium en een massagestoel, we kunnen het iedereen aanbevelen! Annemiek Slootweg. Matig 5? Een bijzonder leuk en gezellig restaurant, om opkomende klimmers en avonturiers voor te bereiden op alle mogelijke gevaren van de bergen, raedthuys sint maartensdijk openingstijden.

Hoe was jouw ervaring?

Kies waarover u meer wilt weten. Ze verdwijnen pas wanneer u ze zelf verwijdert. Duits 4. Hosts uitnodigen Registreer uw accommodatie.

De 1e gang heerlijke uiensoep De 2e gang tragere met narigheden De 3e gang een tragere met zoetigheden. Checkout month Maand augustus september oktober november december januari februari maart april mei juni juli augustus september oktober november Nee, bediening nerveus, raedthuys sint maartensdijk openingstijden, tussendoor leuke berichten of fotos sturen naar je kennissen of collegas.

Alle talen.

Andere: