Grand central food market den haag

/ 13.09.2019 / Patty

Saltzer heeft een lange vitrine vol verse vis, fris blauwe accenten en een leuke kleine foodtruck. Zo kon je al rustig op je trein wachten in de Stationshuiskamer maar met de Grand Cental Food Market zou je bijna gaan hopen dat je wat tijd moet overbruggen op het station zodat je even lekker kan gaan genieten bij deze nieuwe hotspot. En ik kom er zo vaak dat ze zich nieuwe stoelen konden veroorloven.

Ze zijn allemaal erg vriendelijk en gastvrij en vertellen je graag meer over het concept. Er komen echt steeds meer toffe spots in Den Haag en centraal station wordt steeds leuker en beter. Zo heeft de burgerbar de vergelijkbare uitstraling als die van de andere burgerbars van Firma Pickles. Datum van bezoek: oktober Bar Bellota heeft maar liefst 30 open wijnen per glas en nog velen op fles.

Beoordeeld op 10 oktober De lunch was goed, de bediening zonder overzicht, traag. Built using Kale Pro by LyraThemes.

Datum van bezoek: november Bar Bellota heeft maar liefst 30 open wijnen per glas en nog velen op fles. Restaurants in de buurt Bekijk alle 1. TripAdvisor LLC is niet aansprakelijk voor de inhoud op externe websites.

Facebook Instagram Email.

Bedank Ronny

Grand Central Food Market

Wat gaan we eten? Bekijk alle 69 hotels in de buurt Bekijk alle 1. Type reiziger. Profiel Lid worden. Leave A Comment Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Beoordelingen filteren. Beoordelingen Het was een waar food feest en we gingen dan ook voldaan naar huis. Bij het raam gaan zitten en heerlijk ''neerkijken'' op het gekrioel van reizigers.

Samengebracht onder n dak in het hart van de stationshal. Type reiziger.

Actuele vertrektijden

We hebben al even mogen genieten van het lente-zonnetje en het begint te kriebelen bij het aanzien van de zon. Klik op 'akkoord' om de cookies te accepteren. Gezellig ontspannen […].

Beoordeeld op 12 november via mobiele applicatie Fijne wijnbar. Beoordeeld op 10 oktober De lunch was goed, de bediening zonder overzicht, u cookies weer moet inschakelen of uitschakelen. Ook stonden er schalen met huisgemaakte groentechips van bierslag en toastjes met zalm en paling. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd? En ik kom er zo vaak dat ze zich nieuwe stoelen konden veroorloven.

Post navigation

Datum van bezoek: april BIT Grill Best meat in town. Share This. Ook zij hebben een mooie foodtruck staan. Samengebracht onder één dak in het hart van de stationshal.

Belastingen en toeslagen zijn niet inbegrepen bij aanbiedingen. Stuur mij een e-mail als er vervolgreacties zijn! Bij binnenkomst is er niemand die dat opmerkt. Engels 7. Beoordeeld op 10 oktober De lunch was goed, de bediening zonder overzicht, en woede aanvallen zijn schering en inslag. De keuze met drie verschillende concepten is breed.

Samenwerken Contact.

Waarderingen en beoordelingen

Beoordeeld op 7 augustus Tapas, burgers, fish en wijn bar in een treinstation. Lijst wordt bijgewerkt We hadden lunch hier: een broodje tonijnsalade en een dry aged burger met frietjes. Eind juni opende deze gigantische zaak in de centrale hal van Den Haag CS.

Teksten van blogs en door DeedyLicious gemaakt beeldmateriaal mogen niet zonder toestemming worden gebruikt. Geselecteerde filters. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Andere: