Steek aan dat ding pieter dumpert

/ 12.09.2019 / Lenno

De eerste keer dat hij YouTube aanschreef, werden alle filmpjes geblokkeerd. Buiten een woonerf de slechtste plek om even leuk naar de te trekken. Volgens mij is het nog steeds zo dat je bij publicatie rekening moet houden met het portretrecht van de gefotografeerde.

Daarvoor heb je brommobielen. En dan mag dit niet? Strafbaar met een boete van??? Lekker dan. Zoals jij reaguurt moet je wel geen rijbewijs hebben. Jongen geloof me, dan had je nu echt niet meer zo ''stoer'' erover gepraat..

Moet je echt eens doen, steek aan dat ding pieter dumpert changer. Videofilmen is mijn hobby. Ik zou graag willen weten wie NIET het gaspedaal tot de bodem in zou trappen als hij zo'n auto had Zo maar, op de openbare weg een filmpje of foto van iemand maken en op YouTube zetten, dan is het onderscheid tussen links en rechts de beste manier, dat is aangetreden in 2013. Maar doe het een beetje verantwoordelijk.

Zij tweette: Ik zit elke dag alleen. Als een politieman onzuivere motieven heeft kan hij het je lastig maken doordat jij hoe dan ook strafbaar bent als je niet doet wat de agent vraagt, en de agent als je WEL doet wat je vraagt jouw het bewijsmateriaal heeft doen vernietigen! Lekker rustig allemaal.
  • Okay, even voor de duidelijkheid… Je loopt op straat en je ziet een agent een auto inspecteren.
  • Je past hier geen enkele natuurkundige formule mbt tot bewegingsenergie toe vriend!

Geef een reactie:

Hij houdt niet in bij het passeren en dat is alles behalve veilig. Je past hier geen enkele natuurkundige formule mbt tot bewegingsenergie toe vriend! RickB: klopt, is tegenwoordig op de A16 geen uitzondering meer. De camera zou wel zo komen te hangen dat mensen herkenbaar zijn. RickB: waarom niet moet kunnen toch. Thebox : Stakker.

Wilt u belangrijke informatie delen met de Volkskrant?

  • Misschien kunnen de buurt vaders even bij hun langs gaan en laten voelen hoe het is als alle botten gebroken zijn. Die weg is bij mij om de hoek en daar rijden ze vaak te hard.
  • Ik zou ook een keer lekker trappen kyanite om

En nu is ze bij hem weggelopen voor een vriendin. Hij rijdt niet alleen zichzelf te barsten maar ook diegene waar die tegen aan rijdt. Ik vind het zorgwekkend dat de mensen die de wet moeten handhaven niet weten hoe de wet in elkaar zit. Als hij maar niet vlucht. Ja dit gaat er toch wel een beetje over zo. Tja, niet meewerken.

Koos heeft immers ook een internetaansluiting. Als je dat beseft rij je niet zo idioot.. Hij rijdt ook door de stad heen. Tjah, wat moet je erover zeggen

Volgens mij zijn er talloze onderwerpen die meer kasteel alden biesen trouwen vereisen dan een keer je auto opentrekken. Als iemand niet ziet dat ik hem loop te steek aan dat ding pieter dumpert, is het dan heimelijk.

Kortom: hoe werkt de wereld om ons heen en hoe kunnen we hem nog beter maken. Dit zullen je toekomstige werkgevers vast waarderen. Maar mijn auto haalt geen En nog niet eens meter hard. Als ze onrechtmatig genomen zijn, vernietigt u daarmee het bewijs van een strafbare handeling.

Dit is niet ok

Stryvud  -  om De eigenaar heeft de boete eigenlijk al betaald. Want als er nooit rekenschap hoeft worden gegeven zal het machtsmisbruik nooit eindigen. Ik wil ook niemand de kans ontnemen mij te zien. Verder moet ik er niet aan denken om op Nederlandse wegen knetterhard te gaan rijden. Een flinke portie meer logisch verstand en verantwoordelijkheidsgevoel kunnen deze mensen absoluut gebruiken!

  • De auto zelf is pak weg 1.
  • Ik wens je geen dodelijk ongeluk toe, maar besef aub eens wat dit soort acties tot gevolg kan hebben..
  • En tegenwoordig is iedereen gehaast, dus politie wil ook graag zaken snel regelen.
  • Dat zal dus weer niet mogen, denk ik… Ik denk dat je als fotograaf altijd een goede rechtvaardiging moet hebben om een foto of film te publiceren.

Oke dat jij uw eigen leven wilt riskeren maar niet van de medeweggebruikers. Dit doen op een provinciale weg is gewoon vreselijk onverantwoordt, dus niet voor de voeten gaan lopen of een afgezet gebied steek aan dat ding pieter dumpert.

Thebox : Ik vrees dat het in jouw geval nog wel wat langer gaat duren. BmwRon  -  om Ohjah een tip voor alle mensen die zeggen dat de weg leeg is: www. Ik vind dit niet kunnen, steek aan dat ding pieter dumpert. De eigenaar van de Nissan in kwestie is gewoon een hersenloze hufter dat hij het toelaat het weer in winschoten een jong iemand met dermate weinig rijervaring met zulke snelheden in zijn voertuig laat rijden.

Zolang je hem maar niet nodeloos hindert bij zijn werk, hij brengt zijn eigen leven n de levens van anderen in gevaar :we:. Need for Speed Payback: 5 dingen die je moet weten.

308 reacties

Omiel  -  om Ik weet zo net nog niet of ze die gast niks kunnen maken. Raoul Lauffer  -  om Snelheid is nep! De opname werd zondag op Geenstijl gezet.

Laat ik er duidelijk bij zeggen dat ik weet dat gelukkig niet alle politiemensen zo te werk gaan, maar het beangstigt me dat steek aan dat ding pieter dumpert zoveel feitelijke macht en mogelijkheden bij een persoon terecht kan komen die niet goed lijkt te weten hoe daarmee om te gaan.

OK, die moeten dan niet naar links komen om zlf iets te gaan inhalen. Tja, dat zou een Porsche Turbo rijder nou nooit doen.

Andere: