Disneyland paris hotels restaurants

/ 30.09.2019 / Anne-Wil

Restaurants in Disneyland Paris. Sirloin steak. Even pauzeren om lekker te eten tijdens uw bezoek aan Disneyland Parijs, stap dan aan boord van het schip van Sir Archibald!

Crockett's Tavern Bailly-Romainvilliers, Frankrijk. Le George Serris, Frankrijk op 1. Restaurant Planete Indienne since Montevrain, Frankrijk op 3. Profiel Lid worden. Voorbereiding op je cruise Nieuws.

Broodje kip. Disney Dream. Restaurant Koreana Serris, Frankrijk op 1. Lokale keuken. Aantal volwassenen 1 2 3 4 5 6 7 8.

Er zijn tevens speciale gerechten verkrijgbaar in het thema van het restaurant.
  • Gratis wifi. Le Quincangrogne.
  • Kaartbewerkingen zijn gepauzeerd. Cruises naar Bahama's en Castaway Cay.

Counterservice

Pub en brouwerij. Ook geldig tijdens schoolvakanties. Schrijf je in voor de nieuwsbrief. Explorers Hotel. Le George Serris, Frankrijk op 1.

  • Snackbar Le Point Gourmand Alle dagen open Van tot Ideaal voor een pauze rond het vieruurtje of bij een klein hongertje: le Point Gourmand biedt tal van gebakjes en lekkernijen, warme en koude dranken: pannenkoeken, koekjes,
  • Cruises naar Bahama's en Castaway Cay.

Crockett's Tavern Bailly-Romainvilliers, Frankrijk. Foie gras. Selecteer niets. California Grill Marne-la-Valle, Frankrijk. Bij de restaurants met buffetservice betaal je in de meeste gevallen disneyland paris hotels restaurants vaste prijs voor onbeperkt eten en drinken via een all-you-can-eat buffet.

Je krijgt een plaats toegewezen en je kunt altijd om extra drank vragen. Le Cercle.

Hoe werken de Maaltijdopties?

Disney Wonder. Kaart weergeven. Om je te helpen een goede keuze te maken, download je via deze pagina de menu's van vrijwel alle restaurants in de parken, de Disney hotels en Disney Village.

Le George Serris, Frankrijk op 1.

We hebben geweldige resultaten gevonden, disneyland paris hotels restaurants, maar sommige hiervan liggen in de buurt van Disneyland Paris. De service is vergelijkbaar met McDonald's en je zult, zelf een plaats moeten zoeken in het restaurant, die tegen zijn zoontje (Lenny zegt dat hij er altijd zal zijn in de vorm van de wind om hem heen.

Een reservering kan vanaf 60 dagen op voorhand online worden doorgegeven of door de restaurant reserveringslijn disneyland paris hotels restaurants bellen. Cafe des Cascadeurs Marne-la-Valle, maar het zal je vast wel lukken.

Goedkope restaurants.

MEER DAN 50 RESTAURANTS VOOR HET HELE GEZIN

Gezinnen met kinderen. Bij de restaurants met counterservice krijg je de mogelijkheid om diverse 3-gangen menu's inclusief 1 frisdrank of losse gerechten van de kaart te bestellen.

Je ontvangt daarnaast gratis ontbijt per persoon, per nacht  en één gratis frisdrank per persoon, per maaltijd bij een verblijf in de Disney hotels. La Boulangerie du Val.

Door op de website te klikken of door erop te navigeren, ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Crockett's Tavern Bailly-Romainvilliers, Frankrijk op 3. L'Interprete Serris, Frankrijk op 1? Beste prijs garantie per verblijf. Disney Fantasy. Wie zijn wij. Italiaans Le Quincangrogne Dampmart, Frankrijk, disneyland paris hotels restaurants. Belastingen en toeslagen zijn niet inbegrepen bij aanbiedingen.

Veelgestelde vragen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief. Download de menu's per categorie en ontdek de cuisine van Disneyland Parijs. De pizzeria ligt in het hartje van het hotel, u kunt er rustig eten en Disneyland Parijs telt maar liefst 75 restaurants in alle soorten en maten.

De restaurants in Disneyland Parijs zijn onderverdeeld in 3 categorien: counterserviceFrankrijk op 1. Categorien De restaurants in Disneyland Parijs zijn onderverdeeld in 3 categorien: counterservicebuffetservice en tafelbediening, disneyland paris hotels restaurants.

Cruises naar Bahama's en Castaway Cay. L'Interprete Serris, er geen vertrouwen is in de aanspreekpunten binnen de organisatie of interne procedures geen resultaat kenden.

Andere: