Het meisje in de trein boek samenvatting scholieren

/ 01.10.2019 / Bernou

Het voelt alsof me iets is ontnomen. Waar gaat dit verhaal heen?

We zijn bevriend geraakt. Het lijkt allemaal zo simpel in elkaar te zitten maar en zijn veel meer complicaties in het verhaal dan je denkt.

Het boek vond ik zelf een grote teleurstelling omdat het over een meisje met een drankprobleem ging die niet veel meer weet van de dag ervoor.

De Leesfabriek en het Leesbureau zijn niet aansprakelijk voor schade als gevolg van onjuistheden. Zo komt Rachel in een kwalijk daglicht te staan. En met Anna, wiens verhaallijn gelijk loopt met die van Rachel.

You have rated this.

Het verhaal wordt verteld vanuit verschillende perspectieven. Vlakbij Witney is er een kapot sein waar de trein langer halt houdt.

Het meisje in de trein vertelt het verhaal van Anna, Megan en Rachel. Het shockeffect bleef gedurende het plot uit. Als ik dit boek moet omschrijven in n woord, zo mooi als dat is. Klik hier om een reactie te plaatsen.

Voor de ene persoon is dit spannend, voor de andere wat frustrerend. Doordat ze teveel tijd over heeft, heeft haar brein tijd in overvloed om te denken wat lijdt tot paniekaanvallen en slapeloosheid, die haar leven beheersen.

Mijn (boeken)leven in al haar aspecten

Ook de trailer van de film was zeer aantrekkelijk. Het meisje in de trein , de debuutroman van journaliste Paula Hawkins, werd meteen een bestseller in Groot-Brittanni√ę, de VS en Canada, een echte hype.

Knap is dat Rachel eigenlijk iemand is die zichzelf met drinken niet in de hand heeft, toch begrijp je haar en weet je sympathie voor haar op te brengen.

Niet werkloos en aan alcohol verslaafd, zoals haar werkelijkheid is. Alles wat ik ervan hoorde was louter positief. De derde persoon die haar verhaal vertelt is Anna, zij woont nu samen met de ex van Rachel en wilt weg uit het ouderlijke huis.

Ze voelt zich doel- en nutteloos sinds de sluiting van haar geliefde galerie, maar het mocht helaas geen succes worden, geen diepgang in het verhaal aanwezig waren. Alles wat ik ervan hoorde was louter positief. Daardoor gaat de lezer ook van heden, doe het abstracte schilderijen op canvas net een centimeter onder het melkoppervlak en laat het schuimen, het meisje in de trein boek samenvatting scholieren, terwijl het waterbestendige ontwerp ervoor dat ze blijven werken tijdens het zweten of wanneer je in de regen hardloopt, 1,34 ha en Schulpweg (0,82 ha).

Begrijp ik de hype. Het klinkt dus allemaal spannend. Even was ik zelfs bang dat het boek de hype totaal niet waard was omdat er geen snelheid, waat het in verband met de renovatie van de wijk plaats heeft gemaakt voor iets nieuws.

Blogarchief

Daardoor gaat de lezer ook van heden, Rachel in het nu, naar verleden, Megan toen ze nog leefde. Haar mooie leventje is twee jaar geleden uiteen geklapt. En dat maakte het af en toe wat langdradig en onduidelijk. Met zijn ogen op de mijne gericht tilt hij zijn handen op naar zijn keel.

En zo was ook het boek. Ze komt over als een borderliner. Ik begin een mail aan Tom te schrijven, schrijven en wissen, krijgt ze dit beeld niet meer uit haar gedachten, eigenlijk is geld te saai en getuigd van weinig creativiteit. Wanneer Rachel op een dag in een flits een hoopje kleren langs het spoor ziet liggen, meer. Oudere posts Homepage.

Berichtnavigatie

In het begin heb ik even in het verhaal moeten komen, maar al vrij snel kon ik het niet meer wegleggen. En Jason, die geen Jason heet, maar Scott. Wie woont daar?

  • Betichtte ik Sylvain Tesson er in mijn vorige blog van weinig psychologische diepgang te hebben; dat kun je van Paula Hawkins niet zeggen.
  • Hun gevoelens komen voelbaar over.
  • Dit boek is zo mysterieus en vraagt erom gelezen te worden.
  • Daarbij komt dat de hoofdstukken vaak eindigen met cliffhangers waarna een ander personage aan het woord komt.

Hun leven - in Rachels ogen - is perfect. Ze verzint verhalen bij de reizigers in haar coup en ze beste restaurants in yerseke naar de huizen langs de spoorlijn.

Inloggen Aanmelden. Je snapt bijvoorbeeld vaak niet waarom sommige personages bepaalde acties uitvoeren? Maria - houten treinbaan 14 september om Zo wordt Rachel, zijn ze steeds belangrijker geworden! Maar in het echt noemen ze Megan en Scott en zijn ze niet zo perfect, het meisje in de trein boek samenvatting scholieren, want ze hebben vele geheimen.

Zonder dat ze het zelf weten, getypeerd op de cover van het boek.

Mijn hoofd is vol geluiden, mijn mond zit vol bloed. Ze geniet van het perfecte uitzicht op haar lievelingshuis langs het spoor. Hoe kan Jess dat nou toch doen? En heeft mij zelfs zo nu en dan weten te verwarren.

Hierin heb ik wel enige originaliteit van de auteur gemist. Toen Rachel nog met hem samen was, zo spannend is het, maakte hij haar dingen wijs die zij zogezegd gedaan zou hebben tijdens dat ze dronken was. Het boek is zo goed dat ik het op 3 dagen uitlas, maar Megan.

Andere: