Pizza mama mia dronten

/ 29.09.2019 / Krijntje

Meer beoordelingen bekijken. Aangezien het een open keuken heeft moeten ze wel oppassen waar ze zich uitten over klanten.

Melanie punten. Beoordeeld op 23 oktober via mobiele applicatie Wisselende ervaringen. Veel mensen die ik ken zijn net zo enthousiast. Land: Nederland België Nederland Servië. Voor de mensen die het erg snel benauwd krijgen, raad ik niet dit restaurant aan.

Mama Mia ga aan het werk voor een echte Italiaanse pizza!!. Matig 1. Restaurant Pizzeria Mama Mia Geclaimd. Zieleman op 31 december Niet dat ze onaardig zijn, zeker niet?

Voor ieder wat wils. Een goede pizza gegeten in een typisch Italiaans restaurant. Waterflesjes worden niet aan de tafel geopend dus hopen dat het inderdaad bronwater is.

Heerlijke verse pizza's uit de steenoven.

Bedank Fred v. Een kleinere portie lasagna besteld en een kinderpizza met fruit. Gaan we vaker doen. Bedank Vangennip1. Heerlijk, zeer goede kwaliteit, wordt goed warm geleverd, kortom "mijn pizzaria". Op advies van anderen 2x besteld bij Mama Mia, bezorging vrij vlot, tweede keer helaas wel een lauwe pizza afgelopen zondag.

Er word nooit een deur even open gedaan als het benauwder word? Uiteindelijk hadden we toch een tafel en werden we geholpen door een vriendelijke jongenman. Door op de website te klikken of door erop te navigeren, ga je akkoord met ons gebruik van cookies!

Frank 3 punten. Datum van bezoek: februari Ziet er pizza mama mia dronten sjofeltjes uit en ik vraag me af of het verwarmd is 's winters? Gijs punten. Dirk punten.

Winkelmand

Kan zien dat het restaurant goed loopt! Biedt dit restaurant afhaalmaaltijden of eten om mee te nemen aan? Er is veel keuzes in pasta en pizza's en antipasti.

Pizza's zijn goed bedekt en komen warm aan. Toch blijkt de laatste tijd de opmaak van de pizza's zeer wisselend. Pizzeria Dronten. Minimum: 1Maximum: Pizzeria Mama Mia op 6 februari Gezellig druk en een leuke sfeer.

Erg aardig.

Meer informatie

Datum van bezoek: augustus Beoordelingen filteren. Ik zei ook al dat het misschien door de samenstelling op de pizza kwam, dat door al het fruit de champignons niet gaar worden. Ik merkte dat ze het echt vervelend vond en ze bood een koffie van het huis aan. Ik kon overduidelijk zien dat dit gewoon de eurosalade was van de plaatselijke Albert Heijn, niks speciaals aan, en ziet er niet uit.

  • De kinderen hadden een kinderijsje als dessert, erg leuk zo'n hondje met aardbeienijs erin!
  • Krijg snel antwoord van medewerkers en voormalige gasten van Restaurant Pizzeria Mama Mia.
  • Het enige wat ik wel goed vond was de wijn, en de sfeer.
  • We denken toch nog even na

Inloggen Lid worden. Ja Nee Weet ik niet zeker. Beetje droge sla, en paar tomaatjes. En het is handig dat je ook aan de deur kunt pinnen. Piet punten. Koningsdag op het terras bij Mamma Mia. Een pizza past ons allemaal en is best betaalbaar.

Waarderingen en beoordelingen

Het was druk en zowat vol, ik had dus ook al niet gereserveerd. Kortom een lekker en gezellig restaurant. Jammer dat zo'n klein stukje service teveel is.

Dit is geen kritiek, alleen vermeld ik dit ter verbetering voor het restaurant! Andere tafels werden eerder geholpen en geserveerd als ons, terwijl wij er al eerder zaten dan andere klanten?

Ook de chianti wijn is prima.

Andere: