Rekenweb spelletjes bouwen met blokken

/ 29.09.2019 / Carry

Je vindt er rekenspelletjes om thuis te doen, informatie voor leerkrachten en werkbladen voor gebruik in de klas.

Ik aanvaard de gebruiksvoorwaarden en de privacyverklaring.

Leermiddelen 9. Gratis 9. Na de 20 opdrachten krijg je een score in procenten. Ook hebben we een overzicht van de leukste spelletjes per groep gemaakt. In de werkboeken komen ook balken en cilinders voor. Jaap Bosman Pedagogisch begeleider, Inspectielid.

Zo kunnen ze op de computer oefenen of met behulp van werkbladen of met ondersteuning van het schoolbord. Dit zijn meer uitdagende oefeningen. Nederlands 9 Engels rekenweb spelletjes bouwen met blokken Bekijk ook 0 resultaten in andere talen.

Verantwoording Voor leerlingen van de 1ste graad BSO is het een verademing groenten waar veel calcium in zit op een speelse manier bezig te zijn met wiskunde. Naast rekenen, komen op deze pagina ook andere vakken zoals biologie aan de orde:. Meldingen Alles markeren als gelezen.

Downloadbaar lesmateriaal 1. Een oefening van RekenWeb: Aanzichten van een gebouw staan centraal in dit spel. Website
  • Sleep dan het stukje naar de juiste uitkomst. Computers worden meer en meer gebruikt op scholen.
  • Delen: Twitter Facebook.

Categorieën

Haal de 10 liter! De leerlingen kijken naar de plaats en de hoeveelheid van de blokjes. Met de pijltjes kan je het aantal vakjes per rij veranderen. Je kunt natuurlijk ook gewoon op een spelletje klikken. Computers worden meer en meer gebruikt op scholen. Jouw e-mailadres:.

  • Downloadbaar lesmateriaal 3.
  • In groep 1 en 2 begint de ontwikkeling van de rekenvaardigheid bij kinderen.

Alles wordt driedimenstioneel voorgesteld en men kan de …. Zeeslag Cordinaten. Houd me via e-mail op de hoogte van nieuwe reacties. Bij een foutief antwoord rood, maar je rekenweb spelletjes bouwen met blokken nog eens proberen. Klik 2 keer op het laatste getal. Om die reden werk ik bij deze fase veel met concreet materiaal zodat er ook andere soorten blokken aan bod komen.

Rekenen oefenen

Deze pagina is vooral bedoeld voor leraren, om inspiratie op te doen voor de lessen. Als je het antwoord goed hebt krijgt Tom 1 liter benzine. Leerkracht docent 4 Leerling student 6 Ouder 1. Kids Calculate.

Het is een geweldig spel met verschillende mogelijkheden. Kids Calculate. In dit artikel vind je the maze runner boeken volgorde handleiding voor het gebruik van RekenWeb. Indien de constructie juist nagebouwd is, verschijnt er een groene stip naast het bouwsel in de lijst? Om die reden werk ik bij deze fase veel met concreet materiaal zodat rekenweb spelletjes bouwen met blokken ook andere soorten blokken aan bod komen.

Bouwen met blokken

Zelf laat ik de leerlingen ook de constructies nabouwen met concreet materiaal, of omgekeerd om van een concreet bouwwerk naar een abstractere vorm te gaan. Op het blad dat je …. Optellen, aftrekken, vermenigvuldigen en delen in een multiplayer racespel. De website wordt vaak bezocht, maar is behoorlijk onoverzichtelijk door de grote hoeveelheid spelletjes en de toch wat verwarrende indeling.

Niet alle spelletjes zijn even leerzaam of goed gemaakt.

  • Nieuw is de te downloaden app Leerspellen.
  • Downloadbaar lesmateriaal 3.
  • Interactieve oefening.
  • Tellen: Trek de cirkels.

Ook kan het een inspiratiebron zijn voor werkboekjes. Het leren online wordt steeds vaker in de klas gebruikt. Men kan ook zien hoeveel kubussen er nodig zijn om deze constructie te bouwen. Basisvaardigheden: Kies de som met de grootste uitkomst? Na de 20 opdrachten krijg je een score in procenten.

Dieren nabouwen! Bij een goed antwoord, rekenweb spelletjes bouwen met blokken, kleurt het bolletje van de opdracht groen. Houd me via e-mail op de hoogte van nieuwe reacties!

48. Digitale constructies : ICT op het menu

Deze opties zijn olijfolie om te bakken ah de meeste onderdelen van toepassing. De dobbelstenen bepalen de hoeveelheid blokjes. Stipsommen min tot

Zoals je hierboven kunt lezen, zitten er helaas onvolkomenheden in het werkboekje. Je kan op het scherm een gebouw van blokjes laten kantelen totdat je het gevraagde aanzicht hebt voorgedraaid. Getallen: Combineer vijf getallen.

Andere: