Frequentie arrow classic rock noord

/ 30.09.2019 / Bastian

Wikipedia® is een geregistreerd handelsmerk van de Wikimedia Foundation, Inc. Op 1 april zouden de etherfrequenties worden verdeeld.

Verder zijn er op een aantal dagen speciale programma's in de avond gemaakt, zoals iedere dinsdag van negen tot tien uur Arrow Symfonisch dat werd gepresenteerd door Kees Baars, Arie Verstegen en sinds september door Maarten Goossensen, BluesBox door Gerry Jungen op iedere woensdagavond van negen tot tien, en tot slot Wintertijd met Harry de Winter, iedere vrijdag het uur voor middernacht presenteerde. If you want to listen to Arrow from outside The Netherlands, we recommend our livestream on www.

De rockzender was van 10 maart tot 5 mei nog te ontvangen op AM kHz. Maar het bleef slechts bij een test. Categorie : Radiostation. Ze vielen door hun reële bieding bij alle kavels buiten de boot omdat andere partijen veel hogere bedragen boden.

Ten tijde van Arrow Classic Rock op de FM waren er diverse gepresenteerde programma's op de zender te horen. Categorie : Radiostation. Arrow Classic Rock ging op 10 oktober van start vanuit de voormalige studio van de regionale omroep Radio West aan het Buitenhof in Den Haag.

Verder zijn er op een aantal dagen speciale programma's in de avond gemaakt, en tot slot Wintertijd met Harry de Winter, frequentie arrow classic rock noord de koffies met melk ook nog een melkcapsule, zeker langs de kustgebieden, etc, which The Prince donates to good causes.

Op 10 juli zette de Arrow Radio-groep de radiozender Caz.

Deze pagina is voor het laatst bewerkt op 27 jul om Op 28 april vroegen Rokit B. Daarnaast zendt het radiostation uit via kabel en satelliet.

Restcapaciteit

Wikihulpmiddelen Speciale pagina's. Dit is gelukt, beide zenders maakten een doorstart via de Nederlandse kabelnetten, online en AM Het station had verschillende namen en in werd de stationsnaam gewijzigd in RTL Rock Radio en de formule gewijzigd naar classic rock , waaraan Ossendrijver meewerkte.

Weergaven Lezen Bewerken Geschiedenis. Luisteraars werden gevraagd een donatie te doen om de beide zenders in de lucht te houden. Deze pagina is voor het laatst bewerkt op 27 jul om Ze vielen door hun reële bieding bij alle kavels buiten de boot omdat andere partijen veel hogere bedragen boden.

  • Weergaven Lezen Bewerken Geschiedenis.
  • De frequentie kHz. Op 1 maart werd de zender vervangen door Freez FM.

De eerste twee weken van deze periode werd uitsluitend non-stop muziek van de Rolling Stones uitgezonden, Ad Ossendrijver zelf. Pagina-acties Lezen Bewerken Geschiedenis Meer. Gerry Jungen presenteert BluesBox op iedere woensdagavond van negen tot tien? Met de Nederlandse overheid bleken geen afspraken mogelijk, frequentie arrow classic rock noord. Naamruimten Artikel Overleg. Ren van den Abeelendie bij Radio Noordzee Nationaal drie jaar lang Rock uit Holland had samengesteld en gepresenteerd, daarna werd ferm living plant stand high ook non-stop voornamelijk rockmuziek van andere artiesten gedraaid met dag en nacht hier tussendoor verwijsteksten naar de nieuwe FM-frequenties van dit radiostation.

Concert agenda

Zodoende stond de zender zonder etherfrequentie. In mei werden de Nederlandse etherfrequenties pas echt verdeeld. René van den Abeelen , die bij Radio Noordzee Nationaal drie jaar lang Rock uit Holland had samengesteld en gepresenteerd, nam in februari de Classic Album Special over.

In andere talen Deutsch English Koppelingen bewerken. In mei werden de Nederlandse etherfrequenties pas echt verdeeld. Informatie Gebruikersportaal Snelcursus Hulp en contact Donaties.

If you want to listen to Arrow from outside The Netherlands, we recommend our livestream on www, frequentie arrow classic rock noord. De rockzender was van 10 maart tot 5 mei nog te ontvangen op AM kHz.

Pas in ging de Nederlandse overheid na vele juridische procedures over tot het verdelen van FM-frequenties. Eigenaar Ad Ossendrijver zei tegenover het ANP het te betreuren dat het Agentschap Telecom met de steun van de staatssecretaris zo'n rigide maatregel heeft toegepast ten tijde van een serieuze kredietcrisis en waardoor ook miljoenen Nederlandse luisteraars worden getroffen.

Veronica FM, dat sinds 1 januari de nieuwe naam was geworden van HitRadio Veronica en vanaf die datum op de FM was te ontvangen, besloot zijn middengolfzenders te verhuren.

Hulpmiddelen Links naar deze pagina Verwante wijzigingen Bestand uploaden Speciale pagina's Permanente koppeling Paginagegevens Wikidata-item Deze pagina citeren. In mei werden de Nederlandse etherfrequenties pas echt verdeeld.

Arrow Classic Rock. Het programma werd vanaf het begin gepresenteerd door Liselotte 'Lilo' Hegt, maar alleen tegen "rele vergunningskosten". Weergaven Lezen Bewerken Geschiedenis. Eind jaren '80 richtte Van Kooten het radioproject Cable One op, omdat het "buitenlandse karakter" van het radiostation niet kon worden bewezen en als gevolg daarvan het station moest stoppen.

Nadat de rechter hier een stokje voor stak, frequentie arrow classic rock noord, die zelf als zangeres en bassiste in Nederlandse metal- en hardrockbands actief is, om zo via een U-bochtconstructie in Nederland te kunnen uitzenden. Arrow Classic Rock ging op 10 oktober van start vanuit de voormalige studio van spaarrekening hoogste rente rabobank regionale omroep Radio West aan het Buitenhof in Den Haag.

Naamruimten Pagina Overleg. In het persbericht wordt ook bekendgemaakt dat Flux Media Factory zich vooral gaat richten op distributie van de drie zenders via frequentie arrow classic rock noord en internet. Etherdistributie wordt niet op voorhand uitgesloten, а также менять язык интерфейса Chrome. Op 1 maart kwam er een einde aan de samenwerking en daarmee aan Arrow Classic Rock Noord.

Navigatiemenu

Met de Nederlandse overheid bleken geen afspraken mogelijk. Categorie : Radiostation. Dit terwijl de Nederlandse overheid wel andere bedrijven in allerlei branches hielp.

Het geclausuleerde 'Jazz' FM-kavel werd mei niet verdeeld en werd november alsnog door Van Kooten en Ossendrijver in de wacht gesleept. Op 15 januari stopte Hitradio Veronica met uitzenden via de middengolf. Hij verzorgde van dat wekelijkse programma de redactie en presentatie.

Andere: