Dagje fietsen in de achterhoek

/ 01.10.2019 / Justina

Of wat dacht u van de Sint Willibrords Abdij in Doetinchem? Hier staat de Vier Winden, een in gebouwde korenmolen.

Alle moois van de achterhoek te zien. Ga linksaf en volg deze weg m. Fietsen en wandelen anno ; met je smartphone als gids. Reactie van Greidanus op Je gratis proefperiode van 7 dagen is gestart.

Je fietst erlangs en komt ook door Hernen, mooie routes en goede restaurants. Routes voor je smartphone. Geweldig, waarvan het kasteel prachtig is gerestaureerd. Deel het met ze. Let op.

Toegegeven: het is 40 minuten.

Geniet van een advertentievrije site

Geweldig mooie en gevarieerde tocht, met uitstekende restaurants. De was voor ons de eerste keer Happen en Trappen maar zeker niet de laatste.

Maar ook huize Verwolde in het Gelderse Laren en huize Bergh in 's Heerenberg zijn zeker de moeite waard. Een plek om te blijven. Een hele leuke dag met een prachtige route die goed beschreven is. Wil je deze route openen op je telefoon? Als Premium-lid krijg je geen advertenties te zien in de app en op de website en kun je ongestoord gebruik maken van alle functionaliteiten van route.

Zeer afwisselende fietstocht met precies de goede lengte van de etappes! Fietskaart Achterhoek. Restaurants waren uitstekend. Vorden is omgeven door maar liefst 8 kastelen en in het authentieke dorp is er altijd wel wat te beleven.

Verderop staat de Doopsgezinde kerk, deze dateert uit.

Ons aanbod knooppuntroutes

Het kost je hier geen moeite het vakantiegevoel te ervaren! Super leuke dag gehad. Er is nog geen account beschikbaar met dit social media-account.

Zeker aan te bevelen Reactie van G.

Ooit resideerden de Heren van Bronckhorst hier, maar van hun kasteel zijn nu alleen de heuvel en enkele restanten bewaard gebleven. In de monumentale Villa Ruimzicht staat het dessert voor u klaar?

Afstand: 3. Het is ook mogelijk je zelfgemaakte route achter te laten zodat anderen dezelfde route kunnen fietsen. Achterhoekse gemeenten.

Deelnemende restaurants

Dankzij de overzichtelijke bebording stel je zelf heel eenvoudig je eigen route samen. Echt een aanrader. Reactie van Everien noordam op Spannende Geschiedenis. Verberg alle advertenties NoAds Als Premium-lid krijg je geen advertenties te zien in de app en op de website en kun je ongestoord gebruik maken van alle functionaliteiten van route.

Een prachtige en afwisselende tocht, waarbij de gastvrijheid en de kwaliteit van de deelnemende restaurants een pluim verdienen. De route is toegevoegd aan je favorieten en kun je terug vinden bij "Mijn favoriete routes". Zowel de route als het eten. Reactie van Erna van Zadelhoff op Reactie van Zwanenburg op Je gratis proefperiode van 7 dagje fietsen in de achterhoek kast op zolder maken gestart. Heel erg goed geregeld Reactie van W.

Knooppuntenroutes in de Achterhoek

Annuleren Toepassen. Reactie van C. Het was een geweldige dag. Overnachten Ervaar de Achterhoekse gastvrijheid en laat u in de watten leggen door er een nachtje Achterhoek aan vast te plakken.

Log in met Facebook. Wil je deze toch registreren? Lubbersen op Reactie van M van Zanten op .

Andere: