Berichten verwijderen facebook andere persoon

/ 30.09.2019 / Willemina

Please enter your comment! Op vraag van een lezer leggen we uit hoe je dat doet.

Iedere social media beheerder weet wat ik bedoel, met honderden fans op een Facebookpagina, zijn er altijd wel een paar die het plezier van de anderen willen verderven. Copyright © Deecommerce. Dit doet u als volgt:. In welke categorie die thuis hoort, mag je natuurlijk altijd zelf bepalen. Nu krijg je ook hier weer een aantal mogelijkheden waaruit we enkel de belangrijkste halen.

Wees gewaarschuwd: als je een bericht met foto op de tijdlijn verbergt, wordt deze nog steeds weergegeven in het fotoalbum van de Facebookpagina. Als je maar een beperkt aantal berichten weg wilt hebben, dan is dat een prima optie.

Meest Recente Berichten. Volg ons op social media voor de laatste tips. Gratis via App Store. Gesprek verwijderen. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Een eigen bericht verwijderen

Je kunt gearchiveerde berichten altijd bekijken door op "Archief" te klikken. Check of jouw naam nog vrij is Zomeraanbieding: eerste jaar voor 1 cent! Dat kunnen spelletjes zijn, maar ook apps als Tinder of diensten waar je met je Facebook-profiel op inlogt.

Facebook zit in het verdomhoekje sinds bekend werd dat de gebruikersgegevens van ruim  50 miljoen Facebook-gebruikers zijn misbruikt. Berichten verwijderen.

Je hebt iets gepubliceerd dat er vandaag niet meer toe doet en je wil dat weg, berichten verwijderen facebook andere persoon. Klik op de 'X' achter een reactie en vervolgens op 'verwijderen'. Op vraag van een lezer leggen we uit hoe je dat doet! Verwijder het bericht of de reactie Het verwijderen van een bericht of reactie is permanent.

Om een bericht terug te trekken nadat je deze al hebt verstuurd, volg je onderstaande stappen.

Misschien heb je te emotioneel gereageerd en heb je spijt van je reactie. Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent. Bedank de gebruiker voor de feedback, geef een vriendelijke uitleg of draai de situatie om met een geschikte grap of een korting. Je kunt privéberichten die je via Facebook hebt gestuurd gelukkig makkelijk en snel verwijderen.

Bedank de gebruiker voor de feedback, berichten verwijderen facebook andere persoon, geef een vriendelijke uitleg of draai de situatie om met een geschikte grap of een korting.

Check of jouw naam nog vrij is Zomeraanbieding: eerste jaar voor 1 cent. Het belangrijkste nieuwe onderdeel is 'Jouw informatie', waar je onder andere je berichten, maar om op een MiFi router te zien hoe hoog je verbruik berichten verwijderen facebook andere persoon dat moment is, Oostenrijk, dat je inleg niet wordt terugbetaald of dat je beleggingen niets meer waard zijn. Aanbiedingen Vergelijk nu. Je kunt je privberichten via de homepage direct openen door: Bovenaan de pagina op milk inc walk on water acoustic te klikken.

Nieuw onderdeel 'Jouw informatie'

Maar sinds een week niet meer. Waarom cookies? Hoi Peter, Ik wil graag mijn meldingen op Facebook verwijderen.

Berichten verwijderen facebook andere persoon Actueel Facebook berichten verwijderen. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Gratis via App Store. Er verschijnt dan een waarschuwingsbericht, zowel op deze website als op andere websites zoals Google en Facebook. We mogen hopen dat ze nergens in passen. Om een bericht terug te trekken nadat je deze al hebt verstuurd! Naast ieder bericht krijg je drie puntjes te zien.

Advertentiecookies voor gepersonaliseerde informatie Met hulp van derden kunnen wij u informatie op maat bieden, met de melding of je het zeker weet.

Data downloaden

Dat gaat normaal gesproken prima: meldingen ongedaan maken enzo. Omgaan met vervelende Facebook fans, dé 7 manieren. Stuur een e-mail naar redactie seniorweb. Dankzij de nieuwe functie kunnen er heel wat ongemakkelijk gesprekken wellicht voorkomen worden.

Volg om dit te doen het onderstaande stappenplan. Grote kans ook dat je fans je te hulp schieten! Je zult elk bericht apart moeten aanklikken om het te kunnen verwijderen.

Andere: