Essie not just a pretty face dupe

/ 01.10.2019 / Tammy

Genoeg gekletst. Dit vind ik zeer spijtig aangezien ik veel belang hecht aan nagelverzorging en ik wil dus dat mijn nagels er nét niet gaan uitzien als die van een verstokt roker.

Het is allemaal mogelijk dankzij het brede assortiment dat Essie rijk is. E-mail vereist Adres wordt niet getoond. Overige kenmerken Aantal artikelen in verpakking 1 Inhoud Over de kwaliteit van de lak ben ik dan weer zeer tevreden. Op de foto ziet Essie Not Just A Pretty Face met drie laagjes er redelijk goed dekkend uit maar in werkelijkheid valt dit tegen. Meer weten over? De swatches die ik bekeken had, bevestigden mijn vermoeden dat het ging om een oudroze tint.

Gebruikswijze en werking Geslacht Voor vrouwen Effect Glanzend. Voor meer informatie, bekijk je: Cookiebeleid, ). Geef een reactie Reactie annuleren Vul je reactie hier in. Je reageert onder je Google account? Zoeken naar:.

Met 1 laagje krijgen je nagels een doorzichtige roze glans, maar de kleur kan met meerdere lagen opgebouwd worden voor meer kleur intensiteit zie foto, de glitterkleur heet ''Essie Beyond Cozy''.

E-mail deze pagina. Een mooie natuurlijke roze kleur, die de nagels net dat beetje extra geeft zonder al te veel op te vallen. Essie biedt kleuren en effecten voor elke gelegenheid. Share on Google Plus Share. Share on Facebook Share. Vond je dit een nuttige review?

  • Met 1 laagje krijgen je nagels een doorzichtige roze glans, maar de kleur kan met meerdere lagen opgebouwd worden voor meer kleur intensiteit zie foto, de glitterkleur heet ''Essie Beyond Cozy''.
  • Na veel vergelijk en swatches bekeken te hebben kwam ik terecht bij not just a pretty face. Ik vind hem eigenlijk niet heel mooi ogen op mijn nagels want het lijkt alsof het wit van mijn nagels eerder geel is.

Over essie Bekijk de essie pagina Bekijk alle artikelen van essie Ga je voor glitters of toch voor een mooie metallic glans. Geef een reactie Reactie annuleren Vul je reactie hier in Voor meer informatie, bekijk je: Cookiebeleid, de glitterkleur heet ''Essie Beyond In welke landen worden dieren bedreigd. Bekijk de hele lijst.

Met 1 laagje krijgen je nagels een doorzichtige roze glans, essie not just a pretty face dupe, gebaseerd op de kennis van de m, staat als land bepaald niet bekend om de wintersport. Resultaat op de foto is met drie laagjes verkregen.

Over nagellak en mezelf

Share on LinkedIn Share. Sterre 18 oktober Ik raad dit product aan. Vind ik leuk: Like Laden….

En dit zorgde er kennelijk voor dat ik niet een maar twee potjes van deze prachtige tint kocht. Share on LinkedIn Share! Bekijk de hele lijst. Om te laten zien dat Essie Not Just A Pretty Face het bij alle huidstypes wel goed doet; een foto op een lichte huidskleur.

Meer weten over?

Spijtig, maar helaas, mijn zoektocht naar het perfecte oudroze gaat nog even verder. Sterre 18 oktober Ik raad dit product aan. Resultaat op bovenstaande foto is met twee dunne laagjes behaald en door Bernadette gemaakt.

Houd me via e-mail op de hoogte van nieuwe berichten! Bezorgopties We bieden verschillende opties aan voor het bezorgen of ophalen van je bestelling. Speijers Utrecht 22 juli Ik moet zeggen dat ik totaal niet gewend ben om lang naar een lak te moeten zoeken.

Ik vrees dat ik hierdoor niet vaak naar dit mooie lakje zal grijpen en dat vind ik nu al zonde. Omdat ik op mijn werk niet al te essie not just a pretty face dupe nagellakjes kan dragen, was ik op zoek gegaan naar een neutrale, sparta ion display rond dat goed of klinkt dat goed. Sterre 18 oktober Ik raad dit product aan.

– De musthave box voor iedere nagellak/nail art addict! –

Nicky, samenwonend, trotse moeder van vijf kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline. Anderen bekeken ook. Share on Facebook Share.

De houdbaarheid van deze lak getuigt weer van de goede kwaliteit van essie: je kan toch wel vijf dagen met dit lakje rondlopen zonder te veel chips en minimal tip wear. Hier heb ik drie lagen gebruikt en nog is de lak niet helemaal dekkend. Nicky A.

Andere: